Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 05 Şubat 2012, 19:00:41
hocam şimdi sizin siteye girip Fanslave Türkçe Sayfası bölümüne tıklayıp ordan kayıt olsak oluyormu  ???  olmuyorsa nasıl oluyor  ???
nede olsa bi facebook hesabımız var artık  (p)  (fake de olsa varmı var  :g  )

Olur Bilal  ;) ama zahmet olmasın http://www.fanslave.net/ref.php?ref=31803 buradan da kayıt olabilirsiniz :D

Pc de çerezleri v.s temizleyip üye olmanız tavsiye edilir  ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: universitely76 - 05 Şubat 2012, 19:05:30
Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 05 Şubat 2012, 19:00:41
hocam şimdi sizin siteye girip Fanslave Türkçe Sayfası bölümüne tıklayıp ordan kayıt olsak oluyormu  ???  olmuyorsa nasıl oluyor  ???
nede olsa bi facebook hesabımız var artık  (p)  (fake de olsa varmı var  :g  )
:D :D :D

Ben Bilal abi gibi fake takılmıyorum hesabım sahici hocam :D  buradan üye oluyorum, size de bir katkımız olsun artık :) bol kazançlar...

ama bu işlere de zaman ayırabilirim düşüncesiyle ben de fake bir hesap açsam iyi olacak :D

Teşekkürler Selçuk fakat alt refim olarak görünmüyorsun :S

yingyang16

Alıntı yapılan: gokovic - 05 Şubat 2012, 20:01:06
şu fanslave ömrümü yedi ya..fanrankım 6.. günde 50 kez gir çık yapiyom.pehh.bişey geldiği yok..fanrank 10 yapmanın en kısa ve net sonucu nedir şu fanslave olayında iyi para war ama çok detaylı bi anlatım vs yokmu..warsa linkte olur yoksa anlatck yokmu..şimdiden teşekkürler..

Fanrankın 10 olması facebook arkadaşlarınızın çok olması ,twitter takipcilerinizin çok olması ve fanslave de ne kadar çok aktif olursanız fanrank artıyor ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: yingyang16 - 05 Şubat 2012, 23:09:24

Fanrankın 10 olması facebook arkadaşlarınızın çok olması ,twitter takipcilerinizin çok olması ve fanslave de ne kadar çok aktif olursanız fanrank artıyor ;)

Hocam sadece face deki arkadaş sayısı yeter :) ben bi fake hesap açtımda ilk ödemeyi alınca. Twitterım yoktu ama 1000 tane arkadaşım vardı .. Fanrank 10 şu anda

yingyang16

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Şubat 2012, 23:19:08

Hocam sadece face deki arkadaş sayısı yeter :) ben bi fake hesap açtımda ilk ödemeyi alınca. Twitterım yoktu ama 1000 tane arkadaşım vardı .. Fanrank 10 şu anda

Yada bunun tam tersi olabilir  mesala siz facebook arkadaşlarınızdan fanrank 10 kazanmışınızdır bir başkası twitter takipcilerini çoğaltarak fanrank 'ı 10 yapabilir ;)

Benim demek istediğim illaki bir yerlerde çok arkadaşınız olması şart :D Fanrank 10 için ;)

Bu arada tebrikler :)

gokovic

Alıntı yapılan: gokovic - 05 Şubat 2012, 20:01:06
şu fanslave ömrümü yedi ya..fanrankım 6.. günde 50 kez gir çık yapiyom.pehh.bişey geldiği yok..fanrank 10 yapmanın en kısa ve net sonucu nedir şu fanslave olayında iyi para war ama çok detaylı bi anlatım vs yokmu..warsa linkte olur yoksa anlatck yokmu..şimdiden teşekkürler..

teşekkür ederim ustad..verdiğin bilgiler için..
Şöyle birşey dikkatimi çekti..
hitbbok.net (fanslave tarzı gormusunuzdur sayfa begeniyon vs.) burada sözde 3000 puan toplayınca 1$ veriyolardi ne hikmetse 3bine ulastim ödeme kısmı sekmesi yok piyada :)
herneyse ordaki puanları twiter takipçi çogaltmak için kullanabiliyorum snaıırm..bu işime yararmı..??
facebok için arkadas listemi çogaltmam zor gibi ekleyen ekli zaten :(
fanrank suanda 6 ..
sonu pekte iç açıcı degil 2.2 eruo :(

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 05 Şubat 2012, 23:23:27

illaki bir yerlerde çok arkadaşınız olması şart :D Fanrank 10 için ;)

Ayıptır sorması ama arkadaş sayılarınız kaçtır? veya fanrank 10 olması için kaç kişi gerekli?  Bende fake hesap olmadığı için herkesede arkadaşlık teklif edemiyorum ama az bir sayım kalmışsa saldırayım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Şubat 2012, 23:19:08

ustad fake olarak facebook actim baska yerler için kullnayım diye.(hitbook vs ) ama 1000 tane arkadas nasil yaptin açikçası :) buna sasirdim çok bi yöntemimi war acaba bu olayın..
teşekkürler..

gokovic

Biraz araştırdım nette.birkaç yöntem war ustad 1000 tane facebook arkadş olması için ..bunlardn brinlemi yaptınız acaba..??

yingyang16

Benim arkadaş sayım kendiliğinden arttı  :D Sitem için açtığım facebook hesabıma çok fazla arkadaşlık isteği geldi 1290 kişi var ;) ek gelir fırsatları adı ile açmıştım hesab kapanınca kişisel hesaba çevirmek zorunda kaldım  :g

Twitter takipcilerim:323 ;)