Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shahi

Alıntı yapılan: nouma26 - 29 Temmuz 2012, 18:10:17
Denediğini sanmıyorum.Ama büyük siteler örneğin neobux ve clixsense  2.hesabı kesinlikle anlıyor.Fanslave de buyuk ıhtımal tespit edecektir.Yok bizlere güvenmiyorsan hesapları aç ve vaktini harca.Oldu da tespit edemedi diyelim kazanan sen olursun.He bu arada minimum çekim miktarı 15 euro.Yani çok uzun sürebilir.Bol şanslar....
Sizlere güvenmiyor değilim sadece net bilgi istiyorum o kadar.
Teşekkürler

tolgacan86

Açıp sitenin TOS'unu okumayı denedin mi? Aradığın "kesin" bilgiyi öğrenebilmek için bunu denemiş birileri olması lazım ki burada bunu deneyen birisi yok. Netleşti mi?

shahi

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 29 Temmuz 2012, 20:13:50
Açıp sitenin TOS'unu okumayı denedin mi? Aradığın "kesin" bilgiyi öğrenebilmek için bunu denemiş birileri olması lazım ki burada bunu deneyen birisi yok. Netleşti mi?
Aradığın "kesin" bilgiyi öğrenebilmek için Açıp sitenin TOS'unu okumayı denedim ve okumayı da başardım çok şükür.
Ancak şunu bilmeliyiz ki hiçbir sistemin ve sitenin TOS unda gel iki tane hesap aç demez. Hepsinde ikinci hesabı açarsan kapatırım der ancak önemli olan şudur ki gerçekten kapatabiliyor mu ?
Foruma yazmış olmamdaki sebepte belki daha önce birisi denemiştir ve bir sonuca ulasmıstır veya ulasamamıstır ve bu tecrubesını buraya yazar , bizimle paylasır temennisiydi.

Herkese verdiği tavsiyeler ve varsayımlar için çok teşekkür ederim.
Bol Kazançlar...

tolgacan86

Alıntı yapılan: shahi - 29 Temmuz 2012, 21:19:46
Alıntı yapılan: tolgacan86 - 29 Temmuz 2012, 20:13:50
Aradığın "kesin" bilgiyi öğrenebilmek için Açıp sitenin TOS'unu okumayı denedim ve okumayı da başardım çok şükür.
Ancak şunu bilmeliyiz ki hiçbir sistemin ve sitenin TOS unda gel iki tane hesap aç demez. Hepsinde ikinci hesabı açarsan kapatırım der ancak önemli olan şudur ki gerçekten kapatabiliyor mu ?
Foruma yazmış olmamdaki sebepte belki daha önce birisi denemiştir ve bir sonuca ulasmıstır veya ulasamamıstır ve bu tecrubesını buraya yazar , bizimle paylasır temennisiydi.

Herkese verdiği tavsiyeler ve varsayımlar için çok teşekkür ederim.
Bol Kazançlar...

Yanlış bilgiler var, aynı sitede veya sistemde birden fazla hesap açılmasına izin verenler var.. Çok güncel bir örnek; JSS.. Günde en fazla 3 hesaba kadar yeni hesap açabiliyorsun aynı pc ve aynı internetten..
Eğer TOS larında buna izin vermedikleri yazıyorsa zorlamanında bir mantığını göremiyorum.. Sonuçta kapatabileceği ihtimali bile yapmamak için yeterli..

arnutwowew

fanslave 2.ödemem   

FilmsizKalma

ikose

Ödemeniz hayırlı olsun   arnutwowew ($) :)
güle güle kullanın

bekeli

Hayırlı olsun ödemeniz ;) İyi günlerde harcayın :)

nouma26