The-Bux Kazanç Havuzum (Kazandırdıklarınızın %50sini size Ödüycem) 50 Tık=0.175$

Başlatan azamiturk, 27 Nisan 2013, 14:56:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

%50 iyidir :) sen %50 yap bende tüh geç kaldım diyim. yinede bol şanslar.

azamiturk

Alıntı yapılan: drogba - 28 Nisan 2013, 12:58:43
%50 iyidir :) sen %50 yap bende tüh geç kaldım diyim. yinede bol şanslar.

Teklifi Güncelledim. Şimdi senin üyeliğini bırakarak benim refimden üye olmanı bekliyorum :)

Teklif % 50 ye Çıkarıldı
Haftalık En çok Tıklayan ilk 3 Üyeye + 0.07$ / 0.05$ / 0.03$ Ek Ödeme Yapılacak

drogba

Alıntı yapılan: azamiturk - 03 Mayıs 2013, 12:00:12
Teklifi Güncelledim. Şimdi senin üyeliğini bırakarak benim refimden üye olmanı bekliyorum :)

Teklif % 50 ye Çıkarıldı
Haftalık En çok Tıklayan ilk 3 Üyeye + 0.07$ / 0.05$ / 0.03$ Ek Ödeme Yapılacak

senden bi etik hareket göremeyecek miyim ben? şu an teklif makul oldu bak hak yerini buldu ama ben anlaştığım adamı bırakır mıyım sence? öyle birine benzettiysen kötü. bi laf vardır hani ben sana kıral olmazsın demedim diye. ilk yorumlarımdada oydu milet kar zarar hesabı yaptı falan benm dediğimse kar bölüşümü hakındaydı sen çok kazanıyoken niye bana az versin az kazanan kazandığı az paranın çoğunu bölüşüyorken? şimdi mevcut tekliflerle eşit konuma gelmiş yeni üye olacak arkadaşlar değerlendirir ama hala yanlış teklifler yapıyorsun :)

sicher

azamiturk

1. Şakadan anlamıyorsun
2. kıral değil kral.
3.Fabrikada çalışsan 2000 tl maaş alsan, fabrika sahibide 100000 tl kazanıyorsa. Sen ona ben neden az kazanıyorum banada çok ver der misin ?
4. Teklif benim yanlışlığı doğruluğu yöneticilerle benim aramdadır.
5. Yanlış anlama ya da anlamama üstadısın. Konuları okurken 3 hatta 4 kere okumanı tavsiye ederim.

drogba

1 :)

2 :D hahah alem buysa kıral benem

3 derim tabi yandaki fabrika az kazandığı halde işçisine sigorta yapıyorsa hakını tam veriyorsa gider orda çalışırım

4 yöneticilere mi idi o teklif direkt bana yazmışsın "şakayı" artı burası forum banada eleştiriler övgüler geliyor . forumda buna hazır olmalısın

5 neyse ben dediğin gibi olayım sen yinede benim sözümü dinleyip %50 yapmakla biraz olsun doğru  bir iş yapışsın

azamiturk

[embed=425,349]<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/bufmGntSCRQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/embed]

samsam12

ben daha önceden üye olmuştum the bux a
umarım başka bir istede anlaşırız.
bol kazançlar

azamiturk

Alıntı yapılan: samsam12 - 03 Mayıs 2013, 20:58:35
ben daha önceden üye olmuştum the bux a
umarım başka bir istede anlaşırız.
bol kazançlar

Sağolasın dostum. Başka bir sağlam site bulduğumda yatırım yapıcam ve böyle kazanç havuzu oluşturucam inşAllah. Üstatlar haber verirse yatırım yapılabilecek siteler hakkında :)