PTSTURK.NET (SCAM)

Başlatan ýrmakk, 30 Nisan 2013, 16:34:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

SCAM!    

Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar. Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim eğer yanlışsa modlarımdan taşımalarını rica ediyorum.

Sizlere yeni açılan bir PTS sitesinden bahsetmek istiyorum. Benim çok yakın bir arakdaşım açtı siteyi ve sitenin adminlerinden biride benim. Sitemiz açılalı 2 hafta oldu. Bir çok eksiği var ama elimizden geldiğince yürütüyoruz.
Şuana kadar bir problem yaşamadık çok şükür. Şuan itibariyle 99 üyeye sahip 24 aktif teklif bulunmakta ve 7,54 TL ödeme yapıldı.
Ödemeler Paypal ve banka hesapları aracılığıyla her cuma yapılıyor. 
Minimum ödeme tutarı 1 TL.

Desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Dediğim gibi site yeni eksiği çok ama gidermeye çalışıyoruz. iyi forumlar bol kazançlar.

Ödeme kanıtımız:

Uniquehero

siteniz ve tanıtımınız hayırlı olsun bol kazançlar dilerim :)

siteye üye oldum aktivasyon linki gelmedi :)

ýrmakk

Teşekkür ederim. Uniquehero hemen ilgileniyorum.

Edit: PM gönderildi.
Edit: Sorun çözüldü.

ElisaMcCline

hayırlı olsın Irmakk,

Sitede kazanç yöntemi olarak PTSU mu var ?
Alternatif kazançlar varsa nedir, siteyle ilgili biraz daha tanıtım detayı alabilir miyiz ?

Bol şans, bol kazançlar :...

ýrmakk

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Nisan 2013, 17:03:24
hayırlı olsın Irmakk,

Sitede kazanç yöntemi olarak PTSU mu var ?
Alternatif kazançlar varsa nedir, siteyle ilgili biraz daha tanıtım detayı alabilir miyiz ?

Bol şans, bol kazançlar :...
Teşekkür edrim Elisa hocam. Şuan sadece PTSU ve bazı küçük tıklama kazancı var. Teklifleri arttırmaya çalışıyoruz.

abcb

Irmakcım sitenizde tanıtımında hayırlı olsun, bol kazançlar
Herşey istediğiniz gibi olsun  :)

Activasyon kodu gelmedi  :S İlgilenebilirmisin  :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: abcb - 30 Nisan 2013, 19:28:08
Irmakcım sitenizde tanıtımında hayırlı olsun, bol kazançlar
Herşey istediğiniz gibi olsun  :)

Activasyon kodu gelmedi  :S İlgilenebilirmisin  :)
Çok Teşekkür ederim modum. Derhal  :) Neden böyle bir sorun yaşandı anlayamadım. @hakanatik01 Uniquehero'dan sonra üyeliğini gerçkleştirdi ve sorun yaşamadı. umarım bir daha yaşamayız böyle bir sorun.

Edit: Üyeliğinizi aktive ettim. bol kazançlar

abcb

Teşekkür ederim Irmakcım, size de bol kazançlar  :)

hakanatik01

:) tüf yakalandım hakacu olarak gelmiştim oysa ki :) evet bende hehrangi bir soun çıkmadı ama firefox kullanıyorum ona göre :P siteyi beğendim uzun vadede çok güzel olabilir  ref bulmak için kullanışlı bir yer gibi duruyor :)
hayırlı olsun herkes için

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Nisan 2013, 19:51:52
:) tüf yakalandım hakacu olarak gelmiştim oysa ki :) evet bende hehrangi bir soun çıkmadı ama firefox kullanıyorum ona göre :P siteyi beğendim uzun vadede çok güzel olabilir  ref bulmak için kullanışlı bir yer gibi duruyor :)
hayırlı olsun herkes için
Güzel yorumunuz için Teşekkür ederim :) Firefoxun size prim ödemesi lazm reklamı yapıldı yine :)
Sitemizde ref kazancı yok malesef ileride belki eklenebilir. bol kazançlar