PTSTURK.NET (SCAM)

Başlatan ýrmakk, 30 Nisan 2013, 16:34:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

hayırlı olsun ırmakk, ilk fırsatta bende geliyorum siteye ancak buradaki üye olan arkadaşlardan birinden ref linki rica edebilir miyim ilk mesaja editleyelim, oradan üyeliğimizi gerçekleştiririz ;)

ýrmakk

Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Nisan 2013, 20:05:31
hayırlı olsun ırmakk, ilk fırsatta bende geliyorum siteye ancak buradaki üye olan arkadaşlardan birinden ref linki rica edebilir miyim ilk mesaja editleyelim, oradan üyeliğimizi gerçekleştiririz ;)
Teşekkür ederim Tolga hocam  bunu bende çok isterdim ancak sitemizden ref sistemi yok malesef.

ýrmakk

Merhaba forumdaşlarım herkese iyi akşamlar diliyorum
Sitemizde Cuma günü  olarak belirlediğimiz ödeme günü neticesinde bugün bu haftanın ödemelerini yapmış bulunuyorum.
Ödeme alan üyelerimize hayırlı olsun inşallah.
Sitemizde ayrıca teklif sayısı ve teklif değerleri arttırıldı. Bilginize....
Sitemize reklam veren kaydı yaparak teklif ekleyebilir, ref yarışmaları için PTSU teklifleri verebilir ve ya sitelerinizin reklamını yapabilirsiniz.

Adminlik konusunda çok acemiyim arkadşalar sürç-ü lisan ettimse affola. Bilimadam'dan biraz ders alsam felan olmayacak galiba  :) hayırlı cumalar hayırlı geceler

hakanatik01

Başıma gelince farkettim bir bakayım dedim siteye girmeyi unutabiliyorum,şimdi aklıma geldi şifremi unutmuşum :) sitede "şifremi unuttum" kısmı yok mu? yada ben görememişte olabilirim ;

hayırlı geceler 

arshi

Bide geçen "insanlar neden beni hatırla seçeneğini seçerler anlamam" diyordun. İşte bu yüzden :D

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mayıs 2013, 00:01:00
Başıma gelince farkettim bir bakayım dedim siteye girmeyi unutabiliyorum,şimdi aklıma geldi şifremi unutmuşum :) sitede "şifremi unuttum" kısmı yok mu? yada ben görememişte olabilirim ;

hayırlı geceler 
Hakan hocam kusura bakmayın nete ancak girebildim. gecikme için özür diliyorum. PM sorununuzla ilgili size hemen pm atıyorum.

hakanatik01

Alıntı yapılan: ırmakk - 04 Mayıs 2013, 16:06:17
Hakan hocam kusura bakmayın nete ancak girebildim. gecikme için özür diliyorum. PM sorununuzla ilgili size hemen pm atıyorum.
Estağfurullah ne kusuru  :) teşekkür ederim ilginiz için   :y

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mayıs 2013, 22:53:00
Estağfurullah ne kusuru  :) teşekkür ederim ilginiz için   :y
Rica ederim bol kazançlar diliyorum.

ptconur

Siteniz hayirli olsun. Uye oldum aktivasyon linki geldi hemen

ýrmakk

Teşşekkür ederim üyeliğiniz hayırlı olsun bol kazançlar bir sorunla karşılaşırsanız herdaim olmasada gün içinde mutlaka giriyorum. bol kazançlar