Ücretsiz Banner reklamı Forum üyelerine

Başlatan yingyang16, 25 Ağustos 2011, 00:30:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akksamgunesi

yingyang16

Alıntı yapılan: akksamgunesi - 07 Eylül 2011, 03:24:40
banada gelen giden yok kiiiiiiiiiii ::)
::)
Başka üye olduğun site bannerı ile değiştirelim istersen  ;) Pm ile gönder html kodunu :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 07 Eylül 2011, 03:13:28
:D :D
kar yapalım derken zarar mı ettik yoksa  hocam  :D direk ref 1$ ???

Hemen kaldırıyorum bannerı ;)

Haha, ödeme alıyoruz bir taraftan ama bir taraftan da para çakıp duruyor admin :)
11$ daha istiyor şimdi admin direk reflerim için (şu 1$ meselesi) :) Yatırırsam para çekebileceğim.. hesapta da o kadar falan var işte :D
Bir de fee getirmiş ödeme başına 1.5$ gibi :) Bari göndereceğimden birkaç dola fazlası olsun da, parayı gönderip ödeme isteyeyim :)
Bunun dışında yok bir sıkıntı, gönderdikten sonra ödeme alamazsam sıkıntı olur :)
1-2 güne ödeme isterim yine :)

Çok komik ama;
banner ı kaldırdığınız için teşekkür edeceğim, hatta bir sitenin reklamını yapmamak için uğraşacağım hiç aklıma gelmezdi :)
Teşekkürler :D

naber2

banada 1 direct ref gelmiş bugüne kadar, o da tıklayıp tıklamamakta kararsız gibi

akksamgunesi

Alıntı yapılan: yingyang16 - 07 Eylül 2011, 03:33:50
Alıntı yapılan: akksamgunesi - 07 Eylül 2011, 03:24:40
banada gelen giden yok kiiiiiiiiiii ::)
::)
Başka üye olduğun site bannerı ile değiştirelim istersen  ;) Pm ile gönder html kodunu :)

listede var uye oldugum bütün siteler... :'(

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Eylül 2011, 05:36:06

Çok komik ama;
banner ı kaldırdığınız için teşekkür edeceğim, hatta bir sitenin reklamını yapmamak için uğraşacağım hiç aklıma gelmezdi :)
Teşekkürler :D

:D :D Rica ederim hocam ne demek bende bugüne kadar direk reflerden zarar ettiren bir banner ile karşılaşmamıştım sayenizde bunuda yaşamak varmış :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: naber2 - 07 Eylül 2011, 10:23:54
banada 1 direct ref gelmiş bugüne kadar, o da tıklayıp tıklamamakta kararsız gibi

Gelmiş olması bile güzel  ;D Tıklamak ile tıklamamak arasında kalmaları ise gayet normal halleri  :D

yingyang16

enderege

Sebgili yinyang, tatil nedeniyle forumu takip ediyordum ama yorum yapma gibi bir lüksüm yoktu. Meğer turkcell heryerden 4x4 çekmiyormuş. Bu 3G sıkıntısı beni bayağı bir mağdur etti.
Neyse, banada bir direk ref geldi (Ama nereden bilmiyorum)şimdilikde fena gitmiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 09 Eylül 2011, 18:45:55
Meğer turkcell heryerden 4x4 çekmiyormuş. Bu 3G sıkıntısı beni bayağı bir mağdur etti.

Hoşgeldin Enderege :)
Benzer problem bende de oldu. Turkcell e ticket açtım düzelttiler :D hahaha :D

3G yok diye, saf saf 2 gün süründüm, sonra isyan bayrağını çekip Turkcell i aradım. 2-3 saat sonra işlem tamam :)
Sanırım birçok yerde altyapı hazır. Kullanılmayan yerlerde trafiği kontrol etmek için kapalı tutuluyor olabilirler.
Üstelik nerede olursam olayım Istanbul Maltepe Tcell binasına ait IP ler veriliyor.. ;)
İnanmazsın ama anten göstergesi de 4 çizgi :D (4 çizgi %80 oluyor ama olsun 4 olması manidar, 4x4 ü hatırlatıyor :) )