Minijobs Problemim

Başlatan Burakyzn, 04 Mayıs 2013, 09:27:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

+1 ekleme yapayım,
@Burakyzn müsaitsen saatlerin uygunsa;genelde tasklar gece oluyor benim en çok denk geldiğim saatler 9 dan sonra yada gece 1 den sonra :) öğlen denk geldiklerimiz genelde dünden kalanlar oluyor bilginiz olsun;

Burakyzn

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mayıs 2013, 12:21:16
+1 ekleme yapayım,
@Burakyzn müsaitsen saatlerin uygunsa;genelde tasklar gece oluyor benim en çok denk geldiğim saatler 9 dan sonra yada gece 1 den sonra :) öğlen denk geldiklerimiz genelde dünden kalanlar oluyor bilginiz olsun;

O zaman kötüymüs ya :/ gece acık olamıyorum malesef

hakanatik01

Öğlen denk gelme şansınızda var ama daha az :) 1 saatte de 5$ kazanmayı çok düşünmeyin değeri çok yüksek olması lazım onun için genelde ortalama gelen görevlerin değeri,0,03 yada 0,04 olur [arada gelen yüksek değerleri saymıyorum ki onlarda çabuk biter]
0,04 lük görev yapsanız bu görevlerin bir kuralıda çoğunlukla 100 tane yaptınızmı başka yapamıyorsunuz yani 1 saattede ,2 saattede, 3 saattede yapsanız 100 tane oldumu görevi yapamıyorsunuz dolayısı ile 0,04*100=4$ :) 1 saatte 5$ yapıyorum diyen  arkadaşlara saygılar :\
her zaman olacak birşey değil 1 saatte 5$ iyi oranlı gelicek ve çabuk bitmeyecek ve çok kolay olmalı ;görev gelirse haftada yapılabilir  ama 1 saatte yapılacak diyorsak bende 1 dakikada 5$ yapılır diyorum clixsensede grid oynayın :P tutarsa ödülü 5$ :)

Burakyzn

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mayıs 2013, 12:41:44
Öğlen denk gelme şansınızda var ama daha az :) 1 saatte de 5$ kazanmayı çok düşünmeyin değeri çok yüksek olması lazım onun için genelde ortalama gelen görevlerin değeri,0,03 yada 0,04 olur [arada gelen yüksek değerleri saymıyorum ki onlarda çabuk biter]
0,04 lük görev yapsanız bu görevlerin bir kuralıda çoğunlukla 100 tane yaptınızmı başka yapamıyorsunuz yani 1 saattede ,2 saattede, 3 saattede yapsanız 100 tane oldumu görevi yapamıyorsunuz dolayısı ile 0,04*100=4$ :) 1 saatte 5$ yapıyorum diyen  arkadaşlara saygılar :\
her zaman olacak birşey değil 1 saatte 5$ iyi oranlı gelicek ve çabuk bitmeyecek ve çok kolay olmalı ;görev gelirse haftada yapılabilir  ama 1 saatte yapılacak diyorsak bende 1 dakikada 5$ yapılır diyorum clixsensede grid oynayın :P tutarsa ödülü 5$ :)

yani 3-5 bir şey gecsinde elime hiç bir şey geçmemesinden iyidir diyorum ama sans yok galiba denk gelemiycem ben :D

ptconur

valla clixsense benim sürekli açık ama bir türlü task yapamadım
bir kaç kere denk geldi tasklar ama beceremedim

çok fazla bir şeyde umut etme derim nacizane görüşüm

hakanın dediği gibi grid oyna tutarsa 5 dolar :)

Engin

minijobsda 1 saat fln 1$ geçik yapdım sizce iyimi yeni başladım bu işe ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Engin - 09 Mayıs 2013, 14:32:47
minijobsda 1 saat fln 1$ geçik yapdım sizce iyimi yeni başladım bu işe ?

Yeni başlayan biri için bence çok iyi bile sayılır :y

Engin

3 ref alablyrm alsam yararını görürmüyüm ?

ikose

Alıntı yapılan: Engin - 09 Mayıs 2013, 14:49:27
3 ref alablyrm alsam yararını görürmüyüm ?
Linkini vereceğim konuda Elisa Hocamın güzel açıklamaları vardı
umarım sizede yardımcı olur..

http://www.gelirkapisi.com/neobux/ref-kiralama-hakkinda/

Engin