ilburbux ve bemabux ref degişimi yapıcak arkadaslar

Başlatan aksamgunesi, 27 Ağustos 2011, 01:40:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aksamgunesi

Üye artık online olmadığından Konu KİLİT

universitely76

Bigtimebux veya bux4cash sitelerinden birine üye olabilirseniz bende önerdiğiniz sitelerden ilburbux haricindeki bir siteye üye olabilirim.
Şu sıra imzasız'ım...

aksamgunesi

ben onlara uyeyım ama... varsa baska olabılır..

ElisaMcCline

Aksamgunesi, üye olduğun ve dolayısıyla ref değişimi yapamayacapın siteleri de ilk mesajına ekle istersen.

aksamgunesi

ElisaMcCline

Haha, iyi de bir sürü teklifi sürekli geri çevireceksin o zaman...
bir süre sonra teklif alamazsın. Gelenler bari kesin bir site değişimi yapabilir olsun, boşuna yazışmayın... :)

aksamgunesi

ya aslında cogunu bıraktım. Ref degısımı karsılıgı yenıden baslayabılırım ama hangı sıte ne kadar zamanda uyelık ıptal oluyo ona bakmam lazım...

universitely76

Alıntı yapılan: aksamgunesi - 28 Ağustos 2011, 23:35:37
ben onlara uyeyım ama... varsa baska olabılır..

Yatırım yaptığım siteler için ref arayışım var, diğerleri için kendi tıklarımlar bişeyler çevirmeye çalışıyorum. Ayrıca  batma ihtimali yüksek sitelere de üye olmuyorum, o yüzden elimde olan sitelerin de eminim hepsine üyesinizdir.
Teklifiniz için teşekkürler :)

Not: Arkadaşlar benim teklifim de hala geçerlidir. Nelson grubu sitelerinden(-Inc-Big-Bux4cash) herhangi birine üye olmanız karşılığında bende sizin önerdiğiniz bir siteye üye olabilirim.
Şu sıra imzasız'ım...

awaris38

.....

bunlardan seç birini üye ol.. banada haber ver :)  istersen hepsine üye ol. bende senin üye olduğun kadar sitene üye olurum ;)
tabi çakışmazsa

universitely76

Yimbuxa üye olabilirim sizde karşılığında bux4casha üye olursunuz.
Şu sıra imzasız'ım...