Youtubedan mp3 indirme.

Başlatan Metilli, 08 Mayıs 2013, 22:36:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Arkadaşlar youtube'daki videoları mp3 formatında indirmenin en kolay yolunu söylüyorum

www.youtube-mp3.org/tr‎

Bu siteye girin link yazma yerine direk kopyala yapıştır yapın ve video'yu dönüştüre tıklayın. Sonra downloada tıklayarak indirmesini yapın. Bulamadığım bir sürü mp3ü youtube'dan edindim bu yolla  (d) (d)

ElisaMcCline

Yazıda küçük bir değişiklik yapmam gerekti :) Telif hakları yine de ne der bilmiyorum :)

Firefox kullanıcılarının böyle dertleri yok maalesef :g Hakan yok mu burada Hakan :g

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-mp3-downloadhelper/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-to-mp3/

Firefox' um çok yaşa :D

Metilli

Ama hocam haksız mıyım :D Neysee :D Çok pis entrikalarla dosyalar EDİNİRİM ben :D

Uniquehero

hakanatik01

ooo günaydın :P dersler bozmuş Metilli nerelerdesin beya okul uzadımı neoldu merak ettik :) karşılıklı şarkı yollarken yazmıştım :P
sene geçen sene ağustos ayları :P
http://www.gelirkapisi.com/tv-sinema-muzik-kitap/sarki-onerileriniz/msg48764/#msg48764
:))
Güzel site ama :)
elisamccline hocanın dediği eklentilerde candır daha iyileride varda çok kullanmıyoruz gerek yok paylaşmaya :)
bir tanede yaşasın Firefox ta benden :)

abcb

Bir tane de benden  :)

Yaşasınnn Fİrefox  :g

hakanatik01

:)) +1 doğru yolu bulmak böyle sevince boğuyor işte insanı :P :) daha çok katılım bekliyordum ama sadece seni kurtarabildik ,tolga inatla chrome diyor :P
Chrome içinde hızlı diyorlardı buna katılıyorum ama belirtmeden geçmeyeyim çünkü birşey yapamıyor ki :P birşey yapmadan birde yavaş olsa çok Ram yese hiç çekilmez :P Firefoxa çok Ram yiyor şubu demelerinin sebebi budur öyle bir browser ki PCye takla bile attırabilirsiniz 10 parmağında 10 marifet bir browser eee o kadarda Ram yesin canım artık :P chrome hızlı diyenlere,kasmıyor diyenler bunlarıd a göz önünde bulundursunlar:P

abcb

Eksik yazdım ama ben  :g

Yaşasın Firefox  :) ( yeni alıştım, süper ama çok kasıyor yaaa )
Yaşasın Chrome  :) (chromede candır, vazgeçilmiyor :g )

hakanatik01

Bende eksik yazdım :P
Kaliteyi ucuza alamazsınız :)[ firefox kaliteli tabiki iyi bir Pc ile daha verimli çalışır misal bende hiç kasma donma etme yok :P mümkünse min 4gbram olsun :P :)
Chrome ise, çakma firefox bir nevi firefoxun çinliler tarafından yapılmış versiyonu ,çin malı :P kasmaz etmez her makinada çalışır ama yarın öbür gün elinizde kalır :)
Daha öncede söyledim aşırı firefoxcu gibi görünmeyeyim :) bir gün gelicek chrome firefoxtan daha iyi olucak buna inanıyorum ama o gün bugün değil işte :) sonuçta firefoxu geliştirenler senin benim gibi insanlarken Chromu sırtını google dayamış yakında Microsoft ile  anlaşma yapıp IE yi kaldırıp Windowsla entegre bir şekilde her PC ile evimize girebilir süpriz olmaz :P

lovablegs

sadece youtube ye bağlı kalmammak için şöyle bir teknik varmış bende bi yerde gördüm süper bir şey

Google dan Programsız MP3 indirme;

bunu aynen google yapıştırın tarkan kısmını tek değiştirin istediğiniz sanatçıyı yazın ve arattırın

intitle:index.of "mp3" -htm -html -php -asp "Last Modified" tarkan

bir siteye girin mp3 ün sütüne gelin bağlantıyı farklı kaydet diyin ve mp3ü bilgisayarınıza indirin...