yardım lütfen

Başlatan drykcktl, 08 Mayıs 2013, 23:58:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drykcktl

merhaba arkadaşlar 2 tane sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.. :( :( :(
1.google crome  clixsense çevirmiyor çeviri sunucu hatası nedeniyle başarısız oldu diyor..nasıl çözerim..
2.neobux a üyeydim..bir arkadaşımıda üye yaptım benim evimde olduğumuz için açıp nasıl kullanıldığını gözterdim ve ertesi gün ban yedim..bi çok defa ticket açtım ama bişey olmadı ne yapabilirim..hiçbir art niyetim olmadığı halde haksız duruma düştüm..

şimdiden teşekkürler

abcb

Hakan bu sorunuzu yanıtlamıştı  :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Mayıs 2013, 19:53:53
merhabalar;
1.sorunuz çevirmeyin derim bence anlaşılıyor çoğu görev çevirince anlamak daha zor oluyor çoğu zaman:) (hemen üstünde görevin nasıl yapılacağını  resimli az çok anlatıyor  orayı anladınızmı çeviriye gerek kalmıyor) ama dediğiniz sorunun görevle ilgisi yok, google chrome ve onun kullanmış olduğu translate ile ilgili;Sayfa yenileme genelde işe yarıyor ama o zaman akadar işaretlediklerinzide boşa gidiyor bu arada;

2.sorununuza gelirsekte Ban yemeniz normal Aynı IP [sizin modeminizden ] 2 farklı kullanıcı gibi girmişsiniz;Neobux'ın kurallarında yazar tek IP den tek hesap sahibi olabilirsiniz,sizin durumda tek IP evet ama 2 hesap gibi olmuş dolayısıyla hile yaptığınızı düşünmüş; Biraz ısrar ederseniz açabilir hesabınızı ilk defa ban yediyseniz; dediklerinizi güzel bir şekilde yazıp açıklayın neobuxa, arkadaşım gelmişti bize yanlışlıkla girmiş hesabına haberim yoktu arkdan bende girdim gibi birşeyler karalarsanız açabilirler;

Neobux açmış olduğunuz ticketlara iyi yada kötü size bir şekilde kesin dönüş yapmıştır ,onlarıda yazarsanız neonun ne dediğinide anlamak açısından size yardımcı olmaya çalışacak arkadaşlarımız için yararlı olabilir;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drykcktl - 08 Mayıs 2013, 23:58:34
merhaba arkadaşlar 2 tane sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.. :( :( :(
1.google crome  clixsense çevirmiyor çeviri sunucu hatası nedeniyle başarısız oldu diyor..nasıl çözerim..
2.neobux a üyeydim..bir arkadaşımıda üye yaptım benim evimde olduğumuz için açıp nasıl kullanıldığını gözterdim ve ertesi gün ban yedim..bi çok defa ticket açtım ama bişey olmadı ne yapabilirim..hiçbir art niyetim olmadığı halde haksız duruma düştüm..

şimdiden teşekkürler

1 nolu konuyu Chrom sever arkadaşlara bırakıyorum.

neobux ile ilgili: bu olay ne zaman oldu ve kaç yazışmanız var ?
Eğer yanlış bir başlangıç yaptıysanız. bir şekilde olumsuz düşünmeye başladılarsa, üzerinden birkaç ticket geçtiyse ve hiç yumuşamadılarsa peşini bırakın bence.
Çünki kötü birçok durumla ilgili olumlu geri dönüş aldık forumda bir çok kullanıcı için.  Aynı durumdaki iki refimin hesapları açıldı sadece peki tekrar yapmayacağım diye söz verilmesi istendi.

Onlar da sizin kadar tıklamaya devam etmenizi istiyor aslında.
Çünki her tıklamanız aynı zamanda neobux' a da kazandırıyor.
Birçok şeyi görebiliyorlar.. Doğru bilgi veriyorsanız ve bu konuda yılmaz bastırırsanız açarlar genelde birkaç ticket sonunda.

abcb

Bende aradaşın görmemiş olabileceğini düşünerek alıntı yapmıştım Hocam  :)

Forumumuza hoşgeldin drykcktl  :)

hakanatik01

hangi aradaş ? forumdaş gibi birşeymi bu? yoksa okeyde gelen arataşın ilk kökeni olan aradaş mı ?

abcb

hakanatik01

teba nerden bileyim ben beyaaaa,
forumdaş desene o zaman senden ötürü arataş anladım

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Mayıs 2013, 02:12:06
teba nerden bileyim ben beyaaaa,

Bu teba ne oluyor be yaaa  :g
Aradaşım  :D

Tabimi demek istedin  ??? tamammı demek istedin  ??? bilemeyecek gibiyim  :D

hakanatik01

teba "sen ne dersen doğrudur sana tabiyim bağlıyım efenim demek"  neyse konuyu çok dağıttık yetkinde yok burada silemezsin :P :) gelince papara'1yı yiyeceğuk hocalardan

bkz1. papara:azarlamak,bağırmak,çağırmak,