Globalbux.net Kazanç Havuzum 50% İade

Başlatan Uniquehero, 09 Mayıs 2013, 16:23:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Ayranda olmalıymış :P Havuz,sucuk ayran gelde tıklama hayden ben tıklarımı bitirmeye gittim kolay gele cümleten :)

Uniquehero

Saolasin hakan kolay gelsin bol kazanclar :)

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2013, 21:24:09
İlk defa sevinçli bir haber yazıcam sanırm :P havuza giren terler site çok güzel bir haber yayınlamış hayde bakalım hayırlısı:)
CrowdFlower task coming this week
Biran önce gelir umarım CF gelince sana katkısı olursa ,istersen havuzu büyült belki gelen daha çok olur ,şişme havuza sığmaz bu kadar kalabalık :)

Yahu bu sitenin the bux ile akrabalığı varmı? Çok yavaş. Birde task geldimi sormayın keyfine. Giren çıkmazsa fıtık eder adamı. Birde the bux reklamı var sitede. Tıklayıpda  0.01 alana helal olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Uniquehero

Ender abi ben butun tiklari aliyorum bir sıkıntı yok :) site the bux in kopyasi gibi :) sahibi pinoyincome sitesinin sahibi

Uniquehero

Bugun ertelenen sinavlardan sonuncusuna girip finallere kadar kurtuluyorum sinavlardan :)

hakanatik01

Öğrenci mantığı hep aynı demkki nerde olursan ol değişmiyor;Ammmaaaann daha finaller var beya vize düşük gelse bile finalde 80-90 alırım geçerim ki bunu söyleyen genelde vizede 30-40 almış kişiler vizede neden almadın o notu yahu diyen yok :P  vizenin %40'ı finalın %60'ımı sizde? :) öyleyse geçersin :P :))

Uniquehero

Evet aynen oyle nasil olsa finalde geceriz mantigi var :))

hakanatik01

geçersin tabi ee zaten daha finaleee ,ooooo nerden baksan 1 ay var :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Mayıs 2013, 14:28:00
geçersin tabi ee zaten daha finaleee ,ooooo nerden baksan 1 ay var :))

1 ay mı ? :D
Ertesi gün sınavı varken, geceden çalışmaya başlamak uzun geliyor adama. 1 ay yaz tatili sayılır :D

hakanatik01

O şimdiki mantık hocam sınava 1 ay flan vardır daha  :)  ben dahil tüm öğrencilerde olan birşey beynin bir kısmı ona ait öğrencilerde ooo daha 1 ay var zaten bildğim konular ,sonra o süre ooo daha 1 hafta var olur , en sonunda gün gelir ulen be zaman olaydı çalışsam geçerdim :))