Globalbux.net Kazanç Havuzum 50% İade

Başlatan Uniquehero, 09 Mayıs 2013, 16:23:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Değerli alt üyelerim ödemeleri her hafta sonu pazar günü yapmayı düşünüyorum sizler icinde uygun mudur ?

hakanatik01

Pazar, pazar,pazar cıkkksss olmaz pazar havuza gidiyoz biz ,mayo varsa kap gel sende :P :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 14 Mayıs 2013, 03:12:21
enderege, fkork; hep klordan oluyor bunlar.. :P Dikkat edin kendinize.

elisamccline, "Arshi 03:12   Konuları okunmuş sayıyor"
Anladın sen onu :)) (Destan yazmış adam :D)

tüh la, kaçırmışım bu sefer :P

Yazmayaydınız 3 sayfa, birer kelimelik cevaplar bile var YUH :D

hakanatik01

hayde biz yoldan çıktık kopuyoz ,gidiyoz konu sahibide geyikseverlerden  çıkınca kötü oldu kendi bile buraya geyik yapmaya geliyor konu ne ,neden buradayız desek yakında kimse cevap veremeyecek :))

Önemli ve güzel bir soru sormuş ama kim gelecekte 7 sayfa okuyacak bu geyiğimle 8.sayfa olurmu acaba  :))

Alıntı yapılan: Uniquehero - 14 Mayıs 2013, 18:07:57
Değerli alt üyelerim ödemeleri her hafta sonu pazar günü yapmayı düşünüyorum sizler icinde uygun mudur ?

bekeli

Konudaki ilk iletim,
anladığım kadarıyla bu konuda geyik yapana Uniquehero her hafta pazar günü globalbux'tan kazandığının %50'sini ödüyormuş :D :))
Ben de dahil olayım bari :P

Uniquehero

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Mayıs 2013, 00:14:12
Konudaki ilk iletim,
anladığım kadarıyla bu konuda geyik yapana Uniquehero her hafta pazar günü globalbux'tan kazandığının %50'sini ödüyormuş :D :))
Ben de dahil olayım bari :P

hahaha gel bekeli hocam sen havuz dışında kalma :D

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2013, 00:12:02
konu ne ,neden buradayız desek yakında kimse cevap veremeyecek :))

Bi şişme havuz vardı galiba ??? :g

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Mayıs 2013, 00:14:12

Evet evet :))

tolgacan86

hakanatik01

Alıntı yapılan: Tolga Can - 16 Mayıs 2013, 00:30:56
hakan boy ver bir ortak :)
:)) :))
Uniquehero başa çıkamam ben bu kadar geyikle deyip şişme havuza çevirttirdi  işi o yüzden boy veremiyoruz nereye kadar giderse artık ;Başlığı bir zahmet editle istersen modum Globalbux.net Şişme Havuzum beğenmeyene 50% İade yapalım , :P

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2013, 00:57:11
:)) :))
Uniquehero başa çıkamam ben bu kadar geyikle deyip şişme havuza çevirttirdi  işi o yüzden boy veremiyoruz nereye kadar giderse artık ;Başlığı bir zahmet editle istersen modum Globalbux.net Şişme Havuzum beğenmeyene 50% İade yapalım , :P

haydaa... şişme havuz muhabbeti ne zaman geçtiydi yahu?