Globalbux.net Kazanç Havuzum 50% İade

Başlatan Uniquehero, 09 Mayıs 2013, 16:23:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Elisa Hocam, ödül süper  (p) teşekkürler  :) Kaç kilo bu  ??? :D
Benjamin şu ödülü bozdurup bir siteye yatırım yapalım  :g

Sınavlar yarınmış be yaa, iptal ettirmek lazım  :g

arshi

Alıntı yapılan: Uniquehero - 12 Mayıs 2013, 19:06:36
Ertelenen sinavlardan 2 tanesi yarin :)

Ertelenen sınavlardan 2 tanesi mi ??? Daha kaç tane var arkadaş, nasıl bir okul orası, daha da ötesi sen okuduğuna emin misin :D

elisamccline, böyle şeyleri spoiler içine al arkadaş.. Bunu gören adam siteye üye olmayı bırak ptc ye tövbe eder yeminle, hazırlıklı olmama rağmen ben bile korktum :))

Alıntı yapılan: abcb - 12 Mayıs 2013, 23:44:27
Benjamin şu ödülü bozdurup bir siteye yatırım yapalım  :g

Bu ehtiyarın niyeti de o zaten. Altını okutacağımızı bildiğinden bize sahte geyiği yedirip ihbar edecek de hepimizden kurtulacak, gelmeyin tufayaa :D

abcb

Elisa Hocam nettiniz yaa  (d) :g
Gerçek altın geyiği verin, hepimizden kurtulun  8) söz  :D
Dakikasında savuşuruz  :g

hakanatik01

SON DAKİKA!!
Geyik severler yönetim kurulunun yapılan son olağanüstü kurul kararı ile bu konuda  büyük emekleri geçen yazılanlardan yola çıkarak geyikte bizden aşağı kalmadıklarını gösteren ve göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı ;
Saygıdeğer yönetim kurulu başkanımız Arshi ve diğer yöneticilerimiz hakanatik[gümüş geyik] ,abcb [bronze geyik]'nin almış olduğu kararlar ile yeni çaylak geyiklerimiz  elisamccline ,fkork,Uniquehero'e hoşgeldiniz der diğer gelirkapisi üyelerinide aramızda görmek isteriz;
Saygılarımızla
Geyik Severler yönetim kurulu adına
hakanatik01

not:bence Uniquehero kaldı arkadaş sadece ailesine değil bizede söyleyemiyor ertelendi deyip oyalıyor bizi :))

fkork

hoşbulduk hakan hocam, bu gidişle "geyiğin dibine vurmaktan" ban yiyecez galiba..:) malum, yöneticimiz artık bir geyiksever...

abcb

Teşekkürler Hakancım, süpersin  :g Herkesi bekliyoruz geyikseverler arasına  8)

Alıntı yapılan: fkork - 13 Mayıs 2013, 01:44:45
hoşbulduk hakan hocam, bu gidişle "geyiğin dibine vurmaktan" ban yiyecez galiba..:) malum, yöneticimiz artık bir geyiksever...

Yok be yaa, ne banı
Elisa Hocam geyik severlere katılan herkese gerçek altın geyik hediye edecek-miş  :g
Büyük ihtimalle de kimse kalmaz sonra buralarda  :D

arshi

Alıntı yapılan: fkork - 13 Mayıs 2013, 01:44:45
malum, yöneticimiz artık bir geyiksever...
Truva geyiği o. İçine minik elisalar gizlenmiş, içerden çökertecekler bizim grubu :P

abcb

Alıntı yapılan: Arshi - 13 Mayıs 2013, 02:04:21
Truva geyiği o. İçine minik elisalar gizlenmiş, içerden çökertecekler bizim grubu :P

Hakan, Benjamin demedimi tufaya gelmeyin diye  (d)
Hem forumdan olacağız hem altın geyikten  (d) :D

Atladık hemen yaw  (d) :D

fkork

Alıntı yapılan: abcb - 13 Mayıs 2013, 02:07:46
Hakan, Benjamin demedimi tufaya gelmeyin diye  (d)
Hem forumdan olacağız hem altın geyikten  (d) :D

Atladık hemen yaw  (d) :D

ben demiştim ban yiyecez diye... :(

arshi

Yok beyaa ben aylardır uğraşıyorum da bana mısın demiyor adam. Kadife gibi sesi altın gibi -bu altın da sahte- kalbi var :P
Cam çerçeve indirip öyle deneyeceğim yakında, limitleri zorlamak lazım :D