Globalbux.net Kazanç Havuzum 50% İade

Başlatan Uniquehero, 09 Mayıs 2013, 16:23:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: Arshi - 13 Mayıs 2013, 02:46:11
Cam çerçeve indirip öyle deneyeceğim yakında, limitleri zorlamak lazım :D

Bencede  :D Sen git önden, biz arkandan geliriz bir ara  :D

arshi

Hazırlıklarım o yönde :P

Bu arada havuz var, çogzel, ilgilenenler varsa diye arada bi özet geçmek iyi olur :D

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/usefull/point_here_animated.gif[/img]

Alıntı yapılan: Uniquehero - 09 Mayıs 2013, 16:23:59
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bana kazandırdığınızın yüzde 50 sini sizlere iade edeceğim. Bu aralar iptal olan sınavlardan pekiyi almakla meşgulüm ama ilgileneceğim havuzla.

abcb

Havuz vardı değilmi  :g

+1, bol kazançlar Uniquehero  :)

Birde sınavlar vardı  ??? :D

hakanatik01

Bone,sağlık raporu ve mayo giyme  şartı varmı havuz için?

arshi

hakanatik01

O zaman +1 bende geldim havuza :)) peki olimpikmi,eğlence parklımı? konuyu daha iyi tanıdırsanız daha çok katılım olur bence;
Havuz açıyorsunzu birşey belli değil misal kaplıca varmı ehteyarlar için,Kaç adet kaydırak var,Şezlong bedava mı dışardan yiyecek getirebiliyormuyuz?

arshi

Ohoooo hayal dünyana hayranım gerçekten hakacu.. Şişme havuz len alt tarafı, içinde oturacağız işte, bütün olay bu :))

hakanatik01

Geyikler ve şişme havuz ? yakında patlar o zaman bu havuz konusu :P :) hayden kaçıyom ben iyi geyikler başkan :))

arshi

Sanmıyorum, uniqhero'yu uzuuuuun bir okul hayatı bekliyor gibi, oyalanacak bir şeyler lazım adama :D

İyi geceler :)

Uniquehero

Herkese gunaydin yazilanlarin hepsini tek tek okudum ve sabah sabah guldum :D sinavlar mazeret sinavi aldik bir rapor almaz olaydim bugun 2 cuma 1 sinav var olabilirsek :))

@arshi hatirlatma icin tesekkurler :)
@abcb destek icin tesekkurler
@geyikkapisi uyeleri geyikler icin tesekkurler :))