PTC sitesi açmak ?

Başlatan reklamalan, 27 Ağustos 2011, 22:38:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reklamalan

merhaba arkadaşlar,

bir süre önce kız arkadaşımı başlattığım ptc dünyası bi hayli ilgisini çekmiş olmalı ki bir tane de biz açalım paraya para demeyelim modunda her gün başımın etini yemekte.

hatta bir sürü senaryo hazırlayıp akşam eve geldiğimde yemekten önce onları önüme sunmakta..  ve hatta bannerları ve landing pageleri hazırladı bile!!  ??? hal böyle olunca bilgisi benden daha fazla olan sizlere danışmak istedim.

elimizde bir senaryo var pek alışıldık bir ptc sitesi olmayacak en başta bunu söyliyeyim. lakin dünyanın parasını yatırmak istemiyorum script ve hosting için. şu an en cazip buxhost geliyor bana. bu iki hususta fikir edinmek istiyorum ilk başta. script seçimim buxhosttan yana olursa daha baştan kaybedeğim üye sayısı ne olur? hangi yöne kaymalıyım sizce?

ayrıca ciddi ilgilenen olursa elimdeki senaryoyu da paylaşmak isterim ama siteyi açmadan her şeyi paylaşmam ona göre  :P

ElisaMcCline

Haydaa, birini daha kaybettk :D
reklamalan (kızın sana smylüyorum, gelimin sen işin, çoğu kız arkadaşınıza :) ),
O işler düşündüğün kadar kolay değil, paraya para dememek için ancak dolandırıcı olmanız gerekecek... :)
Bu konuda da yardımcı olamayacağız :D

Script vs herşey çözülür, dert o değil. Siz reklamdan haber verin... Reklam bulabilecek misiniz kullanıcıya sunacak ?
Bunların parasını cebinize koyup, ödeme isteyene verebilecek misiniz ?
Reklam Bulmak ta sorun olmayabilir ama, varsaayalım 1000 üyeniz var kaç xziyaretçilik reklam bulabileceksiniz ki 1000 üyeyi her biri her gün reklam tıkladığında 3 -5 günde bitmesin.
Ve az paralar tutmuyor, kaç$ bulabilecek ve tık başına ne ödeyebileceksiniz.

Bu hesaplarla gelin bence, onları konuşalım. :)
Buxhost falan farketmez, yeterki sen para öde.. gelir herkes.... Kazanırsan geçersin büyük hostlara.
Landing pageler de hallolur... hiçbiri dert değil...

Sen reklam bulabiliyor musun, kaçtan bulabiliyorsun, ne kadar adette ve seni ne kadar süre götürebilecek kadar olacak ?
Kullanıcıya nekadardan sunacaksın ki gelsin tıklasın.... ?

Bence bu bilgiler önemli.. Ona göre herşey şekillenir ;)

Hee unutmadan, cebine de en az 5.000$ para koyman lazım.
Reklamları zamanında bulamazsan arada biterse, kimse başında yatırım yapmazsa, host parası, güvenlik hizmetleri vs.
Bunların yanında detay kaldı ama, business PP ve AP yi de ekleyelim.... ;)

reklamalan

öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

tabiki paraya para demeyelim kısmı işin esprisiydi  8)

zaten sunduğu çoğu senaryoyu, scame gitme olasılığı yüksek olduğu için geri çeviriyordum. lakin dediğim gibi bu normal bir ptc sitesi olmayacak. yani tabiki reklamlardan gelir elde edecekler fakat  durum diğer sitelerin işleyiş tarzında olmayacak. bunu size özel mesaj atarak açıklamak isterim yorum yapmak isterseniz şayet tabiki :) 

bu arada fikrin copyrighted olduğunu unutmayalım  :P

bilge8408

Aurora ptc siteleri var.  Hani cok reklam olup az para odeyen sitelerden :) Hem tecrube kazanırsınız hem cebinizden az para gitmez hem de uzun vadede kazanırsınız (odeme yapmaya devam ettiginiz surece) İlerleyen senelerde ben de boyle birsey dusunuyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: reklamalan - 28 Ağustos 2011, 12:06:46
öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

tabiki paraya para demeyelim kısmı işin esprisiydi  8)

zaten sunduğu çoğu senaryoyu, scame gitme olasılığı yüksek olduğu için geri çeviriyordum. lakin dediğim gibi bu normal bir ptc sitesi olmayacak. yani tabiki reklamlardan gelir elde edecekler fakat  durum diğer sitelerin işleyiş tarzında olmayacak. bunu size özel mesaj atarak açıklamak isterim yorum yapmak isterseniz şayet tabiki :) 

bu arada fikrin copyrighted olduğunu unutmayalım  :P

Hehe, inan bana o senaryolardan bende binlerce var. Forum için bir kazanç olabilmesi için de çok düşündüm, beraber iş yapmaktan bahsediyorum.
Hem patron hem çalışan gibi.. Belirli bir topluluk olmanın artılarını burada var olan arkadaşlar da kullanabilsin diye.

Bilge nin bahsettiği aurora tarzı siteler de olasılıklar arasında mesela.
Bu ara buxhostları da inceleme fırsatım oluyor.
İşin özü reklam bulmak olunca en ucuz rklamları bu sitelerde verebiliyorsunuz. Giderleri de daha az.

Senaryonun çalınacağını düşünüyorsan gönderme bence :)
Şaka bir yana, sen bilirsin. Birşeyler yazarsan yorumlarım... Ama en önemlisi reklam bulmak, onun parasını ona veririm e girdigin anda scam kokmaya başlıyor siteler.
Hatta yatırım şartı olan siteler arar oldum. Bu da ödemeleri geciktirmenin bir yolu... Reklam bulmak, işleri toparlamak için vakit kazandırır.
Hatta az önce bir buxhost sitesi proof u girdim. Yatırım şartı yanında direk refler için de ödeme şartı var.
Senaryo bol yani, ne gönderirsen gönder şaşıracağımı sanmıyorum :)

bol şans, bol kazançlar :)

ugurguner

Arkadas benim kafadan..:DBende elisam hocama cok dedim gel açalım milleti dolandırıp yurt dısına kaçalım diye.fiyatta anlasamadık illa yüzde 51 istedi..:D

ElisaMcCline

Way üçkağıtçı,
Bu kadar büyük sırlar da ulu orta paylaşılma ki yahu :)
Şöyle 3-5 bin$ kaldırdık mı, dünya turuna çıkardık beraber :D

walla mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Cidden, biraz üçkağıtçı olmak şart :D
En azından katı olmak gerekiyor. Bir sürü zibidiyle uğraşacaksın... Benim için zor görünüyor, yumuşak yüzlüyüm biraz :)

bilge8408

Hallederiz o kismini merak etmeyin :)  (Ben cok guzel zibidi banlarim mesela  :D )

yingyang16

Sizler açın doğru düzgün ödeme yapan ptc sitesi üyeleri getirmek benden  :D

ugurguner

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ağustos 2011, 03:38:59
Way üçkağıtçı,
Bu kadar büyük sırlar da ulu orta paylaşılma ki yahu :)
Şöyle 3-5 bin$ kaldırdık mı, dünya turuna çıkardık beraber :D

walla mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Cidden, biraz üçkağıtçı olmak şart :D
En azından katı olmak gerekiyor. Bir sürü zibidiyle uğraşacaksın... Benim için zor görünüyor, yumuşak yüzlüyüm biraz :)

İyide hocam şimdi bir işe giriyosak tam ortak olmak gerekir yani 51 nedir ya yüzde 60 bana 40 sana ..:D