Oryanbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Ağustos 2011, 17:46:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Niye hocam adam kazandırmak yerine kazanmayı seçmiş olamaz mı  ::)

gel vatandaş gel, para kazanmak istemeden bağış yap :D  :D
Şu sıra imzasız'ım...

halisekarakaya

Alıntı yapılan: ugurguner - 29 Ağustos 2011, 05:29:35

woowww bende bu bloga kesin resmimi koymalıyım.:D yanlız sunu yapalım 2 buton koyalım begen ve evlenme teklif et diye..:D
:D :D :D

halisekarakaya

Hayırlı olsun hocam,güle güle harcayın,buxhostlarla aranız gerçekten iyi maşallah ;D
İnsanın iştahası kabarıyor ;D ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 05 Eylül 2011, 01:44:03
Niye hocam adam kazandırmak yerine kazanmayı seçmiş olamaz mı  ::)

gel vatandaş gel, para kazanmak istemeden bağış yap :D  :D
E olabilir tabii ki de, kim niye yatırım yapsın o zaman :D
Adam kandıracaksa da böyle gözüne sokmaz milletin :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 05 Eylül 2011, 01:47:56
Hayırlı olsun hocam,güle güle harcayın,buxhostlarla aranız gerçekten iyi maşallah ;D
İnsanın iştahası kabarıyor ;D ;D
Yaa sormayın :)
Neyse, ödüyorlar şimdilik... :D
Oryanbux admini sürekli kesecek birşeyler buluyor, kolay kolay batmaz gibi :D
Mesela direk reflere kafayı takmış durumda :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar özellikle rica etmiştim;
Devam etmek istemeyenler ya da sırf merakından üye olanlar refimle üye olmasın diye.
Merak edeceğiniz herşeyi sorun cevaplarım. Gelip 3-5 tık atıp kaybolacaksanız bana sadece zararınız oluyor...
Admin gelen her direk reften 1$ kesiyor (Daha önce 0.50$ dı, onu da arttırmış :) )
Tabii ki amaç farklıysa durum başka :(

Bugün (artık dün) refim olan bir arkadaş (forum dışında ref linki vermedim) günde toplam 10 adet reklam tıklanabiliyor zaten, onu bile tıklamamış sağolsun :) Bırakın devam etmeyi :)

Ref linklerimi kaldırıyorum...
Kimsenin refim olmak gibi bir zorunluluğu yok. Jest yapmak isteyen için çok zor değil nasıl olsa ref link bilgisini sormak...

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Eylül 2011, 00:45:00

iyi de, yatırdığın paradan daha azını almak gibi bir durum da tuhaf olduğuna göre, bence yanlış yazmış :D
Ne yani , örneğin Elite aldın. 4$ yatırım yaptın ama (%75) max 3$ para çekebilirsin gibi bir komedi yok herhalde :D

hocam aslında bu adam doğrusunu yazmış :) diğer sitelerin hepsi yanlış :D :D :D ilk gördüğüm buxhostlarda tuhaf gelmişti bana  ::)

ticaretteki yada yatırım araçlarındaki gibi düşünün. %150 kazanmak yatırdığınız 100 liraya karşılık extra 150 lira kazanmak olmalı ama adam diyor yatırdığınla beraber 150 alabilirsin  :-[  o zaman %150 değil %50 vermiş oluyorsun. 100 lira zaten benim param  :D :D
bu durumda eğer ulti iseniz ve 100 lira harcamışsanız 300 lira çekebileceksiniz demek oluyor  ;D ;D ;D
o yüzden bu adminin ticaretten vede matematikten anladığını söyleyebiliriz  ;) 
ayrıca hayırlı olsun hocam   :) 

nouma26

Hayırlı olsun hocam.Güle güle harcayın....

ElisaMcCline

Teşekkürler Bilal ve Nouma,

@Bilal, evet ticaretten ve matematikten anlıyor :)
Para içerde kalsın diye uğraşısı çok... :) Ama anlamsız çok gibi kazandırıp, ondan kesiyor. Yani kazançlar makul ;)

Neyse, zaman gösterecek :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Eylül 2011, 05:13:26

Admin gelen her direk reften 1$ kesiyor (Daha önce 0.50$ dı, onu da arttırmış :) )

??? ???

1 $ a mı çıkarmışlar yahu  :o

Anlaşılan direk reflere takmış admin :o
Gideyim reklamlara tıklıyım  :D :D