Oryanbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Ağustos 2011, 17:46:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akksamgunesi

evet bu siteye kendin kadar tıklamalarından emın olacagın kısılerın direk refın olması lazım...Mesela ben :D ama yatırım sartı falan. tıklamalar garantı ama deneyım sıfır o yuzden benı asıyo hocam   :'(  :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: akksamgunesi - 06 Eylül 2011, 01:24:09
evet bu siteye kendin kadar tıklamalarından emın olacagın kısılerın direk refın olması lazım...Mesela ben :D ama yatırım sartı falan. tıklamalar garantı ama deneyım sıfır o yuzden benı asıyo hocam   :'(  :D :D

Üye olup sadece her gün reklamlara tıklaman yeterli yahuu tecrübeye gerek yok cnm ;D

akksamgunesi

biz elisa hocamla bi degerlendirme yaptıkta oyle kaldı sonra  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 06 Eylül 2011, 01:15:25
??? ???

1 $ a mı çıkarmışlar yahu  :o

Anlaşılan direk reflere takmış admin :o
Gideyim reklamlara tıklıyım  :D :D

Hahaha ,teşekkürler hocam, evet takmış, eski direk refler için bile farkı istiyor :D

Aslında ödeme alma durumuna gelen ve talep eden arkadaş olursa bir haber verebilir mi?
Admin ne ödüyor, ya da ne diyor (maillerinizi kontrol etmelisiniz)...
Yeni arkadaşlara pre hediye ediyor 1 aylık ama ne ödüyor bilmiyoruz. Sonuçta standart değiller.
x$ cashout için y$ yatırım yap falan mı diyor acaba ? Kimseye de bilgi veremiyoruz ki, adam kapalı kutu... :)
Neyse ben de öğrenmeye çalışayım bakalım :)

yingyang16

Alıntı yapılan: akksamgunesi - 06 Eylül 2011, 01:36:29
biz elisa hocamla bi degerlendirme yaptıkta oyle kaldı sonra  :)

Yatırım konusunu dert etme  ;) Site ödemeleri yapsın sadece  :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Eylül 2011, 01:38:25

Hahaha ,teşekkürler hocam, evet takmış, eski direk refler için bile farkı istiyor :D

Aslında ödeme alma durumuna gelen ve talep eden arkadaş olursa bir haber verebilir mi?
Admin ne ödüyor, ya da ne diyor (maillerinizi kontrol etmelisiniz)...
Yeni arkadaşlara pre hediye ediyor 1 aylık ama ne ödüyor bilmiyoruz. Sonuçta standart değiller.
x$ cashout için y$ yatırım yap falan mı diyor acaba ? Kimseye de bilgi veremiyoruz ki, adam kapalı kutu... :)
Neyse ben de öğrenmeye çalışayım bakalım :)

9 günde hesabımda 9x10=90 tık
Account balance
$1.35

2 $ olunca çekebiliyoruz sanırım  size gerekli bilgileri 3-5 gün sonra verebilirim ;D

ElisaMcCline

Teşekkürler hocam :)

Yanlız yatırım konusunda ben kiralık ref konusunda şanssızdım, o yüzden aksamgunesine önermedim ;)
Kiralık Refler gerçek ama aktif olmayan çok ref var. :(

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Eylül 2011, 02:07:40
Teşekkürler hocam :)

Yanlız yatırım konusunda ben kiralık ref konusunda şanssızdım, o yüzden aksamgunesine önermedim ;)
Kiralık Refler gerçek ama aktif olmayan çok ref var. :(

bence aksamgunesi  oryanbux a üye olsun ref kiralamadan devam etsin çünkü; şuan bemabux un sadece kendi tıklarından daha fazla kazandırdığı kesin oryanbux un 8)

bir kaç güne kadar bana ödeme yapıp yapmamasından da belli olacak zaten herşey sonuçta şuan yükseltilmiş üyelik veriyor 1 aylık da olsa   ::)

ElisaMcCline

Oryanbux u da unutun arkadaşlar..
Herif saçmaladı iyice. Her bir direk ref için 2$ istiyor.... :D
Dün 1$ dı ve yatıracaktım ve ödeme isteyecektim, iyi ki yatırmamışım... 2$ oldu diye öde sonra al diyecekti... daha önce yaptı...

Ben kendi adıma scam ilan ettim. Adamın talepleri bitmiyor.
Sitenin ilburbux ile de bağlantısı var. Bannerlarda da yimbux admini diye geçiyor.
Bu 3 sitede düzenini kurmuş olan arkadaşlara diyecek birşeyim yok ama yeni arkadaşlar uzak dursun derim.

Buxhostları da görmüş olduk :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Eylül 2011, 07:26:29
Oryanbux u da unutun arkadaşlar..
Herif saçmaladı iyice. Her bir direk ref için 2$ istiyor.... :D
Dün 1$ dı ve yatıracaktım ve ödeme isteyecektim, iyi ki yatırmamışım... 2$ oldu diye öde sonra al diyecekti... daha önce yaptı...

Ben kendi adıma scam ilan ettim. Adamın talepleri bitmiyor.
Sitenin ilburbux ile de bağlantısı var. Bannerlarda da yimbux admini diye geçiyor.
Bu 3 sitede düzenini kurmuş olan arkadaşlara diyecek birşeyim yok ama yeni arkadaşlar uzak dursun derim.

Buxhostları da görmüş olduk :)

Bende tıklamaya devam ediyordum ,bırakıyorum hocam:)
Bu arada premium üyelik veriyor ama ödeme almak için illa yatırım istiyor :D
hesabımda tıklarımdan 2,199 $ olmuş vermiyor ;D