Oryanbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Ağustos 2011, 17:46:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

(scm)

Arkadaşlar yeni buxhostlardan biri. İnfinity admininin yeni sitesi...
Yatırım şartı olduğu için uzun süre gider diye düşünüyorum.
İlk 3000 kişiye de 1 aylık premium hediye ediyor....
İlk ödememi aldım...

Beklerim :) : ref linki isteyenlere PM ile gönderilecektir.

universitely76

Hocam hayırlı olsun hem yeni buxhost'unuz hem de ödemeniz :)

Bu sıralar iyice sardınız siz host sitelere hayırdır, pek sevmezdi(k)niz buxhostları  ::)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Teşekkürler universitely,
Destek için tıklıyordum birkaç arkadaşa. Biraz da işleyişlerini yönetimlerini görmek istedim.
Bu site için yatırım şartı da olunca (bir de infinity admininin sitesi) kısa zamanda gitmez diye düşünüp girdim, hazır tıklıyorken hergün destek için.

Jrox zaten başka bir konu, onu hiç karıştırma :D

Büyük sistemlere ödemek istemeyen adamlar da buxhost açıyor, kimisi iyi de gidiyor.
Piyasada biraz bu tarafa dönüyor sanki. Daha çok karşılaşacağız gibi bundan sonra.
Neyin ne olduğunu görmekte fayda var dedim yani, belli mi olur ilerde bize de gerekir, sıkıştırıp duruyorsunuz :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Ağustos 2011, 18:07:16
Biraz da işleyişlerini yönetimlerini görmek istedim.

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Ağustos 2011, 18:07:16Büyük sistemlere ödemek istemeyen adamlar da buxhost açıyor, kimisi iyi de gidiyor.
Piyasada biraz bu tarafa dönüyor sanki. Daha çok karşılaşacağız gibi bundan sonra.
Neyin ne olduğunu görmekte fayda var dedim yani, belli mi olur ilerde bize de gerekir, sıkıştırıp duruyorsunuz :D

Bu sözcüklerden ilerisi için sizin emeklilik planlarınızın kokusunu alıyorum sanki. Sıkıştırmalarımız işe mi yaradı ne :D

Hem bugün için hem ilerisi için hayırlısı olsun hocam.
Ee bu sıralar sitelerimi baya azalttım, siz girdiğinize göre çok uzak durmamak lazım ayrıca site sayısı atsın da psikolojim bozulmasın :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 28 Ağustos 2011, 18:15:37
Bu sözcüklerden ilerisi için sizin emeklilik planlarınızın kokusunu alıyorum sanki. Sıkıştırmalarımız işe mi yaradı ne :D

Hem bugün için hem ilerisi için hayırlısı olsun hocam.
Ee bu sıralar sitelerimi baya azalttım, siz girdiğinize göre çok uzak durmamak lazım ayrıca site sayısı atsın da psikolojim bozulmasın :D

Son yaşadıklarımı biliyorsun universiyely, Bayağı bir yıprattı.
Aileme de yeterince vakit ayırmadığımı görmüş oldum.. Evet her geçen gün emeklilk planlarımı daha öne alıyorum. Hatta işimi bırakacak,teslim edebilecek birini bulabilsem an meselesi.
Biraz uzun tutacağım tatil olanı da yine çok amaçlı;
Aileme sınırsız vakit ayırabileceğim,
İşten ayrı bir süre kalınca ben ve işlerin durumunu görebileceğim, (zaten 15 gündür iş gödüğüm yok, idare ediyorlar :) )
bir de bahçede birşeyler yetiştirebilecek miyim, emekli adam olmaya ne kadar hazırım onu görebileceğim :)

Evet refim olmuşsun teşekkürler. :)
Uzak durup durmamak konusunda birşey diyemeyeceğim. büyük beklentilerle girmedim. Uzun vadeli olacağını düşünsdüm sadece.
Umarım hayırlı olur :)

yingyang16

Hayırlı olsun hocam  :) Güle güle harcayın :D

nouma26

Hayırlı olsun hocam.Güle güle harcayın...

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Bende geldim ;) Ama forumdan üye olmadım blogtan üye oldum ;D Hiç ref gelmiyor demeyin  :P  :D :D