Jroxbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 29 Ağustos 2011, 16:44:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akksamgunesi

ben umutluydum amaaaaa... safmıyım ne  :(
neyse gecmıs olsun dahada onemlısı saglık olsun hocammm :(

ElisaMcCline

Bence amacımıza zaten ulaştık ;)
Para da, site de bahane...
Forumdaki dayanışmamızı da gördük, bu işteki yeni birkaç arkadaşa belki mini bir yatırım şansı da sağladık.

Daha çok fazlası var aslında;
Destek tıklamalarındaki artışa ve ref değişimlerindeki hareketliliğe bakarsanız, ne demek istediğimi anlarsınız :)

Evet site kapanmaz devam edebilir, sadece admine çalıştıklarını anlayanlar gidene kadar :)
Ama biz olmayacağız ;)

akksamgunesi

çok haklısınız. Her zaman söylüyorum ben burdaki dayanışmaya hayranım ilk  günden bu yana  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: akksamgunesi - 07 Eylül 2011, 02:13:25
çok haklısınız. Her zaman söylüyorum ben burdaki dayanışmaya hayranım ilk  günden bu yana  :)
;)

bilalyuzugullu

cümleten geçmiş olsun  ;)  hocam aslında bu konuyla ilgili infinitybux adminini takip etmek lazım. adam boyuna site açıyor  :)  buxsiteleri zinciri yapıyor neredeyse  :D :D  yakında marka yapıp franchising dağıtmaya başlayacak hale gelecek neredeyse  :D :D  ama ödemeleri bildiğim kadarıyla düzgün. ve yeni bir site açtığında siz oraya üye olup yatırım yaparsınız bizde yine burası gibi hepberaber refiniz oluruz. en azından gelecek para garanti olur ve yatırım şartı olmadığından balance  4$ olduğunda herkes kendi hesabınada parasını alabilir. hemde sizden alacaklarıda extra olur   :D :D :D  tık başına 2 cent  ;)  hiç fena diil bence  ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 07 Eylül 2011, 03:19:27
cümleten geçmiş olsun  ;)  hocam aslında bu konuyla ilgili infinitybux adminini takip etmek lazım. adam boyuna site açıyor  :)  buxsiteleri zinciri yapıyor neredeyse  :D :D  yakında marka yapıp franchising dağıtmaya başlayacak hale gelecek neredeyse  :D :D  ama ödemeleri bildiğim kadarıyla düzgün. ve yeni bir site açtığında siz oraya üye olup yatırım yaparsınız bizde yine burası gibi hepberaber refiniz oluruz. en azından gelecek para garanti olur ve yatırım şartı olmadığından balance  4$ olduğunda herkes kendi hesabınada parasını alabilir. hemde sizden alacaklarıda extra olur   :D :D :D  tık başına 2 cent  ;)  hiç fena diil bence  ;D

Teşekkürler Bilal :)
Evet geçmiş oldu :) Şu sıra ortalıkta yokum, çok fazla da ilgilenmiyorum aslında forum dışında hiçbirşeyle. reklamlara bile bakmadan tıklayıp kaçıyorum bilgisayarın başından en acilinden :)

Jrox konusunu tamamen bir kapatalım önce, sonra neden olmasın ;)
Her şartta bu ayın sonlarına doğru böyle birşey için müsit olabilirim sanırım. O sıralarda dönüş zamanı :)
Sizin de gözünüz kuulağınız açık olsun o zaman ;)

bilalyuzugullu

tamamdır hocam o zaman gelir kapısı takipte  :D :D :D  yeni ve düzgün bi yer gözümüze ilişirse hemen haber veriyoruz  :D :D :D

acelesi yok zaten  :) siz önce iyicene bi iyi olunda  ;)  adam nasılsa boyuna açıyor yeni site  ;D  ve eskileri finanse edebilmek için  daha da açacaktır mutlaka  :D :D :D  nereye kadar bilmiyorum ama ya açacak yada batacak  :D :D :D

sumercan

JROXBUX scam olmuştur!Evvelsi gün investement yok diye ödeme taleplerini kabul etti , bugün yeni talepte bulunun demiş ama talep yapınca yatırım istiyor !

enderege

Alıntı yapılan: sumercan - 17 Eylül 2011, 02:02:18
JROXBUX scam olmuştur!Evvelsi gün investement yok diye ödeme taleplerini kabul etti , bugün yeni talepte bulunun demiş ama talep yapınca yatırım istiyor !

Sizde bunun üzerine siteyi SCAM yaptınız! Elisamccline hoca duymasın! :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Walla ben scam ilan edeli bayağı bir zaman geçti :D
Yeni yönetim belki biraz ödeme yapar dedim, yapmışlar da :) Para yatıran ödeme alabilir belki ama benim AP de PP de zaten pro yani kesinti yüksek, o yüzden denememin bile bir anlamı yok :)