Neobux server time yardım

Başlatan Blade666, 21 Mayıs 2013, 11:29:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Blade666

neobuxa üye olalı 15 gün oldu Your Advertisement clicks reset at  04:10  ----------  The current server time is 04:26 şeklinde yazıyor benim hangi saatler arasında reklam izlemem lazım bugün bir uyarı aldım ((Attention:Yesterday, at server time, you did not click.)) şeklinde bidaha bu uyarıyı almamak için nasıl bir yol izlemeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

fkork

gece 4 ile sabah 8 arası sarı reklamlara tıklama, kalan zaman içinde her gördüğün reklama tıkla... sarı olanları aksatma...

Blade666

hocam öncelikle çok teşşekkürler ilgilendiğiniz için.                                                                                                                                            Şöyle bir yazı okudum elisamccline bi konuda şöle bir yorum yazmış :                                                                                                                                                                             
Tek yapmanız gereken şu:
05:00 - 07:00 saatleri arsında hiçbir zaman 4 adet turuncu reklam tıklamamak. diğer tüm reklamlar gün boyu istediğiniz saatte tıklanabilir.

((Eğer bunu yaptıysanız ve şu anda reklamlarınızı tıklamak için sabah 05:00 ı beklemek zorundaysanız:))
Çözümü şu:
Sadece 1 kereye mahsus olarak, sabah 05:00 da açılan reklamlarınızdan turuncu olanların sadece 2 tanesini, 07:00 olmadan tıklayın.
Diğer 2 tanesini ise 07:00 dan sonra tıklayın.
bu işlemi 1 kez yaptıktan sonra, bir daha 05:00 da açılan reklamlarınızdan turuncu olanlarına yukarıda bahsettiğim gibi, 07:00 olana kadar
Yani kısaca 05:00 - 07:00 saatleri arasında tıklamayın.
Yeni reklam tıklama saat aralığınız, sabah 07:00 da başlar, ve ertesi sabah 05:00 a kadar istediğiniz saatte bu reklamlara tıklayabilirsiniz.
Toplam 22 saat. O reklamlar yine her sabah 05:00 da açılacak.. Ama 07:00 a kadar sakın tıklamayın.                                              turuncu reklammı sarı reklammı o kısımı anlamadım ikisindede fixed advertisements yazıyor sarı olanlar alttaki 4 tane galiba turuncularda en üstekiler yanlış bilmiyosam 

fkork

o yazıdaki reset saati 5 olduğu için öyle...  renk önemli değil, alttaki 4 reklam var ya, onları sabah 8 gece 4 aralığında tıklayın... gece 4 ten sonra sabah 8 e kadar tıklamayın.. gerisi çok problem değil...

Blade666

tmm hocam bunu uygulayacam çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için

fkork

imkansizlar

arkadaşlar bana uyarı verdi ne zaman tıklamam gerekiyor.türkiye saatiyle kaç olduğunu nasıl öğreneceğim.
Your advertisement clicks reset at 01:35           The current server time is 2013/06/30 13:08

fkork

gece 1:35 ile sabah 07:00 arasında ya da sabah 07:00 ile gece 1:35 arasında tıkla....

imkansizlar

Alıntı yapılan: fkork - 30 Haziran 2013, 21:48:10
gece 1:35 ile sabah 07:00 arasında ya da sabah 07:00 ile gece 1:35 arasında tıkla....
teşekkür ederim

hakanatik01

bak buda sende sorun olabilir IP almanya olduğu için Almanya saati baz alınabilir ama senin VINN la işin zor gibi yarın sana fransa IP si verirse ne olcucak ? IP adresine göre türkiye saati diyoruz biz senin Almanya saatine göre bakman gerekiyor sanırım emin değilim ama mantıklı gelen bu :) Türkiye saatinin sana ve neobuxa birşey ifade etmemesi lazım çünkü seni şuanda üye olurkeden ki Ipden dolayı almanyalı sanıyor neobux;