Azulbux (SCAM)

Başlatan samsam12, 26 Mayıs 2013, 13:26:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

Uniquehero

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Temmuz 2013, 00:45:07
Ahaa bitirdim reklamlarınızı :P fkorkun ve sanırım ballandorun reklamı çıktı :P balojjo gibi birşeyse kullanıcı adı  :P +3 bu sitede de reklam :)
3 reklamın 2si bizdendi 1ini açmadı (probux sorunlu gene yanıt vermiyor :P ) umarım bizden değildir o boşa gidebilir ve umarım güzel ref gelir:)

@fkork Standart kulanıcısın ne işin olur reklamla beya :P  :g

Hakan probux reklamini ben verdim :/ kendim linki kontrol edince referans kismi bos cikiyor :/ reklami durduramiyorum ve degistiremiyorum ne yapmaliyim :/

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Temmuz 2013, 00:45:07

@fkork Standart kulanıcısın ne işin olur reklamla beya :P  :g

standart bir reklam o.....

laf edeceğine bir ikitanesine üye ol da işe yarasın reklam..:)

hakanatik01

Alıntı yapılan: Uniquehero - 03 Temmuz 2013, 09:45:57
Hakan probux reklamini ben verdim :/ kendim linki kontrol edince referans kismi bos cikiyor :/ reklami durduramiyorum ve degistiremiyorum ne yapmaliyim :/
Probux bunu yapıyor zman zaman refliğin görünmesi için tıkladıktan sonra bir süre bekledik mi isim gözüküyordu ,ama reklam durmuyor herhalde günlük yaptıysan zaten bitmiştir :)

@fkork bana vereydin reklamı olurdum :P sen git azulbuxa kazandır sonra neden benim refim değil ,git azulbux refin olsun :P reklama  ayaracağın parayı sana vericem gel tıkla diyeydin nolurdu :P :))

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Temmuz 2013, 14:03:37

@fkork bana vereydin reklamı olurdum :P sen git azulbuxa kazandır sonra neden benim refim değil ,git azulbux refin olsun :P reklama  ayaracağın parayı sana vericem gel tıkla diyeydin nolurdu :P :))
kaliteli ref arıytorum.. ondan reklam verdim..:P

parayı sana vericem, gel tıkla..:P

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Yoğun bakımda mı?

Uniquehero

Bu site globalbux dan da berbat gibi geldi bana bu yuzden admine 2-3 sefer ticket attim beyfendi tenezzul edip cevapta vermiyor canım sıkıldı dispute actim 4-5 gun oldu

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Temmuz 2013, 22:31:08
Yoğun bakımda mı?
Umarım değildir.

ElisaMcCline

Siteyle birebir ilgilenen var mı ? , ben zaten buralarda değildim, uyarı vs göremezdim birkaç gün tıklamadım.
3 saat kadar bir süre önce gördüm. O zamandan beri bakım yazıyor.

Orada yazan 2 saat sonrası da yalan oldu tabii ki :) Şimdiden fazlası oldu :)
yoğun gibi :P