Azulbux (SCAM)

Başlatan samsam12, 26 Mayıs 2013, 13:26:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Alıntı yapılan: ırmakk - 28 Haziran 2013, 22:39:22
Ben 50 RR almıştım Uniquehero başlarda çok iyyidi 3. ödemeyi aldıktan sonra bir anda düşüşe geçti 50 RRden 160 küsür tık alırken 1 hafta içinde 24 tıka kadar düştü. Admin alakam yok felan şansınıza dedi azulbux forumda bir kaç kişi daha şikayetçiydi. Daha sonra 30 kadarını Recyle yaptım. durum biraz düzeldi ama yinede beklediğim kadar iyi olmadılar ve gün gün düşüş gösterdi RR kiralamanızı tavsiye etmiyorum. Eğer yeterli DR niz yoksa UPGRADE de tavsiye etmiyorum.
RRlerimin 3 günü kaldı süre bitince salıcam RRlerimi ve DRlerimle devam edicem.

Dr hic yok rr kiralayip upgrade yaptim uyeligi refleri hafta da yada 9-10 gunde bir recycle yapmak gerekiyor sanirim vaziyet onu gosteriyor tiklar dusuyor dediginiz gibi . Acaba admine yatirdigim parayi ver uyeligi mi iptal et desem ne der :D

arshi

Cevabını burada paylaşabileceğin türden şeyler demez bence :D

Uniquehero

Alıntı yapılan: Arshi - 28 Haziran 2013, 22:54:24
Cevabını burada paylaşabileceğin türden şeyler demez bence :D

Netcez peki begenmedim burayi :D globalbux bile daha iyi yahu :D

arshi

Sen admine teklifini yap cevabı paylaşmayıverirsin, içine atarsın artık ne yapalım :P

Uniquehero

Hahaha :)) icine atarsam dert olur :D

hakanatik01

Çok ilginç reklam veren arkadaşlar bu siteyide deneyebilirler 1$ vardı içerde onunla 1 günlük reklam verdim neobux için 2 tane ref gelmiş şaşırdım, beklemiyordum :)

Today at 18:40
   You got a new Referral: amilaadhikari
He/she used the link with your username.
Today at 18:12
   You got a new Referral: anandaperera29

ballondor

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Temmuz 2013, 19:42:53
Çok ilginç reklam veren arkadaşlar bu siteyide deneyebilirler 1$ vardı içerde onunla 1 günlük reklam verdim neobux için 2 tane ref gelmiş şaşırdım, beklemiyordum :)

Today at 18:40
   You got a new Referral: amilaadhikari
Today at 18:12
   You got a new Referral: anandaperera29

hemde neobux a gelmiş :D hayırlıolsun..

hakanatik01

Bende şaşırdım dahada gün bitmedi :P sizler reklam verensiniz 1 günlük 1$ deneyebilirisiniz belki :) umarım refler iyide çıkar :D

1   amilaadhikari    azulbux.com    Today 01:06    Today    22    -.---    
2   anandaperera29    azulbux.com    Today 01:34    Today    7    -.---     bu Sıkılıp bırakıcak gibi :D

hakanatik01

Ahaa bitirdim reklamlarınızı :P fkorkun ve sanırım ballandorun reklamı çıktı :P balojjo gibi birşeyse kullanıcı adı  :P +3 bu sitede de reklam :)
3 reklamın 2si bizdendi 1ini açmadı (probux sorunlu gene yanıt vermiyor :P ) umarım bizden değildir o boşa gidebilir ve umarım güzel ref gelir:)

@fkork Standart kulanıcısın ne işin olur reklamla beya :P  :g

ptconur

bi reklam da ben verdim tıklayın bakalım :)