Ro2.biz Adchoices reklamları

Başlatan samsam12, 27 Mayıs 2013, 00:22:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

samsam12

İnternette gördüğünüz adchoices reklam şirketi

Ecpm reklamları ile kazanç sağlıyor.
Dashboardda detaylı istatistikler mevcut.
Dilediğiniz konuda ticket destek veriyor.

ödeme forumda  1$ ve 3 $ lık ödeme örnekleri vardı.ama ben henüz ödeme almadım

ref link:  http://ro2.biz/index.php?r=samsam12

tolgacan86

Hayırlı olsun bloguma koymak için bu siteyi düşünüyordum.. Üye oldum..

tolgacan86

Ref komisyonu ne kadar geliyor acaba? Birde premium üye misiniz? Beni dün anında premium üye yaptılar buradada ve hesabımda $6 a yakın birikti.. Yllix sadece tık başına veriyor bu gösterim başınada verdiği için birikmesi çok daha kolay oldu.. Ref komisyonu hakkında bilgi alabilirsem birde çok iyi olur..

ptconur

+1 Üye oldum ama hiç bir şey anlamadım siteden :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: ptconur - 28 Mayıs 2013, 11:32:44
+1 Üye oldum ama hiç bir şey anlamadım siteden :)
siteniz veya blogunuz varsa reklam almak için kullanıyorsunuz. tıklama başı değil gösterim başı ödeme yapması +yönü. Özelliklede PTC siteleri için reklam verdiğiniz/verebileceğiniz siteniz/blogunuz varsa güzel kazandırabilir. 2 tür kazanç yani (ok)

ptconur

Alıntı yapılan: ırmakk - 28 Mayıs 2013, 12:14:49
siteniz veya blogunuz varsa reklam almak için kullanıyorsunuz. tıklama başı değil gösterim başı ödeme yapması +yönü. Özelliklede PTC siteleri için reklam verdiğiniz/verebileceğiniz siteniz/blogunuz varsa güzel kazandırabilir. 2 tür kazanç yani (ok)

hımm ok anladım.

peki blogumuza nasıl yerleştiricez.

yani kod bulamadım ro2.biz de

ýrmakk

Üye olmadığım için bilemiyorum kodlar nerede. Size arkadaşlar geldiğinde yardımcı olacaktırlar.

ptconur

sanırım profil kısmında blog adresimizi yazdıkmı yeterli

kod vs. yok herhalde

tolgacan86

Kod var, siteye şu anda giremiyorum o yüzden net bilgi veremiyorum hatırladığım kadarıyla anlatayım..
Öncelikle Publisher paneline girmeniz lazım. Sol taraftaki menüden "Banner ads" gibi bir menü olacak ona tıkladıktan sonra banner boyutunu seçiyorsunuz, standart olarak 468 x 60 tercih edilir, ondan sonra oluştur dediğinizde karşınıza 2 tane kod çıkartıyor birincisi gif formatında yüklenmesi kolay olan bannerler, ikincisi javascript tarzında yüklenmesi biraz uzun sürebiliyor.. O kodları sitenizde istediğiniz yere yerleştiriyorsunuz..

ptconur

Alıntı yapılan: Tolga Can - 28 Mayıs 2013, 12:41:57
Kod var, siteye şu anda giremiyorum o yüzden net bilgi veremiyorum hatırladığım kadarıyla anlatayım..
Öncelikle Publisher paneline girmeniz lazım. Sol taraftaki menüden "Banner ads" gibi bir menü olacak ona tıkladıktan sonra banner boyutunu seçiyorsunuz, standart olarak 468 x 60 tercih edilir, ondan sonra oluştur dediğinizde karşınıza 2 tane kod çıkartıyor birincisi gif formatında yüklenmesi kolay olan bannerler, ikincisi javascript tarzında yüklenmesi biraz uzun sürebiliyor.. O kodları sitenizde istediğiniz yere yerleştiriyorsunuz..

söylediğin gibi yaptım tolga;

en üstte bakarmısın yalnız hiç bir reklam vs yok :)

http://thetrafficexchangesites.blogspot.com/