Paypal'dan Bilyoner vb. ve Bankalara Transfer Yapılır Kontör Yüklenir

Başlatan Uniquehero, 29 Mayıs 2013, 10:07:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orcanto

Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.
hata veriyor

bilalyuzugullu

orcanto, gel şu işi baştan alalım. senin niyetin ne öncelikle; paypal hesabına kredi kartı eklemekmi,

yoksa paypaldaki bakiyeni banka hesabına çekmekmi ??? önce bi bunu açıklığa kavuşturalım :)

orcanto

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Ocak 2014, 23:43:28
orcanto, gel şu işi baştan alalım. senin niyetin ne öncelikle; paypal hesabına kredi kartı eklemekmi,

yoksa paypaldaki bakiyeni banka hesabına çekmekmi ??? önce bi bunu açıklığa kavuşturalım :)

valla paypalda fazla para olunca hesabı sınırlıyor amacım onaylı olmak istedigim zaman parayı çekebilmek yani

bilalyuzugullu

onaylı olabilmen için bankamatik kartı olmaz o yüzden o uyarıyı alıyorsun demekki , kredi kartı olması gerekiyor hesabını onaylatabilmen için.

orcanto

Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.

böyle hata veriyor HSBC ve iş bankası banka kartı üstündeki numarayı yazıyorum

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: orcanto - 25 Ocak 2014, 00:12:05

böyle hata veriyor HSBC ve iş bankası banka kartı üstündeki numarayı yazıyorum

çünkü onlar kredi kartı diil orcanto, bunu anlatmaya çalışıyorum.

üzerinde chip bulunan bi kredi kartına ihtiyacın var yapmaya çalıştığın işlemi gerçekleştirebilmen için.

ElisaMcCline

Ok da, bu bilgileri nereye yazıyorsun ?

Muhtemelen Bilal' in dediği gibi kart ekleme alanına yazıyorsun. Sen banka hesabı ekleyeceksin.

Uniquehero

Merhaba orcanto bu isleri yapmiyorum artik mod arkadaslardan ricam konunun kapatilmasi. Senin kart meselesine gelince sendeki kart banka hesap karti yani kredi karti degil alisveris yapabilirsin fakat hesapta para varsa harcayabilirsin. Yalniz kredi karti yerine gecmez taksitli alisverisler yapamazsin. Paypal a tanimli yapabilmen icin bir kredi karti kullanman gerekiyor. Bende is bank kredi karti var hicbir sıkıntı yasamadim

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Ocak 2014, 00:14:56
Ok da, bu bilgileri nereye yazıyorsun ?

Muhtemelen Bilal' in dediği gibi kart ekleme alanına yazıyorsun. Sen banka hesabı ekleyeceksin.

yok hocam işte başta bende öyle sandım ama hesabı onaylı hale getirmeye çalışıyormuş meğerse :)
Alıntı yapılan: orcanto - 24 Ocak 2014, 23:56:03
valla paypalda fazla para olunca hesabı sınırlıyor amacım onaylı olmak istedigim zaman parayı çekebilmek yani

orcanto

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 25 Ocak 2014, 00:14:18
çünkü onlar kredi kartı diil orcanto, bunu anlatmaya çalışıyorum.

üzerinde chip bulunan bi kredi kartına ihtiyacın var yapmaya çalıştığın işlemi gerçekleştirebilmen için.

şimdi maximum yazıyor sag altında mastercard  yazıyor  bunu ekleyemiyorum iş bankası kartı bu geçerli değilmi  yani kartlar hakkında fazla bilgim yok :/ HSBC dede Visa yazıyor bunlar değilmi yani