Goldtasks.com - (SCAM)

Başlatan hakanatik01, 05 Haziran 2013, 00:53:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

yok refim olamıyacaksınız elisa hocam :) şimdik abcb'ye de söyledim site bulup tanıtsam refim olsanız ,parası neyse vericem silicem sizi reflikten :)) bu söylemden aldığım zevki kaybedemem :P :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Haziran 2013, 01:49:03
yok refim olamıyacaksınız elisa hocam :) şimdik abcb'ye de söyledim site bulup tanıtsam refim olsanız ,parası neyse vericem silicem sizi reflikten :)) bu söylemden aldığım zevki kaybedemem :P :)

Wala bir süre sonra kendi konuşur, kendi dinler durumuna düşme de :g
gel anlaşalım, sen bul adam gibi bir site :D
Adama bak yaa, zorla ref olalım diyoruz. Yok olmaz diyor :D Forumda manyak dolu :P :))

abcb

Bizim gibi normal insanları  8) :P bile manyak yapar Hocam böyleleri  (d) :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 05 Haziran 2013, 01:54:48
Bizim gibi normal insanları  8) :P bile manyak yapar Hocam böyleleri  (d) :g

manyakkapısı :))
Her yola geliyor maaşallah forum :D :D :D

hakanatik01

normal ,normal yok tanıyamadım sen çekil ordan abcb'nin yeğeni olmalısın sen normal dediğine göre kendine :P :))
tekzip edicemde tekzip değildi o sanırım kınıycam sizleri işte ,ne demek nası bir söz o öyle sansürlü yazın bari yahu M.nyak gibi :P :)) birde admin mod olucaksınız cıks cıks cıks

abcb

Yaw dur çaktırma, bebe (yeğen) beni normal biliyor  :D
Hem bizi manyak yap,hem de tekzip et  (d)

Manyakkapısı olduk senin gibiler sayesinde  (d) :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Haziran 2013, 02:00:28
normal ,normal yok tanıyamadım sen çekil ordan abcb'nin yeğeni olmalısın sen normal dediğine göre kendine :P :))
tekzip edicemde tekzip değildi o sanırım kınıycam sizleri işte ,ne demek nası bir söz o öyle sansürlü yazın bari yahu M.nyak gibi :P :)) birde admin mod olucaksınız cıks cıks cıks
Tekzip o işte, manyak ---> m.nyak ...  zipliyosun, küçültüyosun :D

Olm bak git :D

hakanatik01

:) delirttiniz arkadaş beni :P konumda geyik yapmayın insan bir hoş oluyormuş konusunda geyik yapılınca ama he :P :)) Sonr konu aç refin oallaım Ma.nyakmıyım geyik için konu açayım beya :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Haziran 2013, 02:09:40
:) delirttiniz arkadaş beni :P konumda geyik yapmayın insan bir hoş oluyormuş konusunda geyik yapılınca ama he :P :)) Sonr konu aç refin oallaım Ma.nyakmıyım geyik için konu açayım beya :))

Ahahah, daha önce normaldim diyorsun yani :D O zaman bu forumda işin ne :D
Level atlamışssındır en fazla :D Yeni seviye delilik :D Hayırlı olsun :D

abcb

Hocam Alllaaaasen delikapısı yapmayalım burayı  (d)
Atalım bu deliyi  (d) :g Bulaştırır bu bize de  (d) :D