AdChoice (Ro2.Biz) Ödemeleri

Başlatan tolgacan86, 06 Haziran 2013, 10:05:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

hakanatik01

Buda Hayırlı olsun  ptconur ;) Çocukların bayram harçlıklarını topluyon galiba :P bende dün topladım 3-5 yeğenler için :P

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Ağustos 2013, 19:32:29
Buda Hayırlı olsun  ptconur ;) Çocukların bayram harçlıklarını topluyon galiba :P bende dün topladım 3-5 yeğenler için :P

Az çok topladık teşekkür ederim. Keşke bu kadarcıkla yetinseler şimdiki çocuklar. Bizim zamanımızda (bizim zamanımızda derken çok ta eski zaman değil yanlış anlaşılmasın :) ) bayramlık alındı mı nasıl sevinirdik şimdi ki çocuklar bayram yaklaşınca peşin peşin hangi elbiseyi vs. alınacağını söylüyorlar ve ne kadar harçlık isterlerse onu vermek zorundasın. Bugün 5 yaşındaki kızıma 70 tl ye topuklu ayakkabı aldık. Nasıl içime oturdu bir bilsen. Baksana hiç alakası olmayan yerde yazıyorum

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ağustos 2013, 21:44:08
Hayırlı olsun ptconur. :)

Hayırlı olsunu mu kalmış :D Geçmiş olsun Onur :D

Alıntı yapılan: ptconur - 07 Ağustos 2013, 21:27:23
Az çok topladık teşekkür ederim. Keşke bu kadarcıkla yetinseler şimdiki çocuklar. Bizim zamanımızda (bizim zamanımızda derken çok ta eski zaman değil yanlış anlaşılmasın :) ) bayramlık alındı mı nasıl sevinirdik şimdi ki çocuklar bayram yaklaşınca peşin peşin hangi elbiseyi vs. alınacağını söylüyorlar ve ne kadar harçlık isterlerse onu vermek zorundasın. Bugün 5 yaşındaki kızıma 70 tl ye topuklu ayakkabı aldık. Nasıl içime oturdu bir bilsen. Baksana hiç alakası olmayan yerde yazıyorum

Allah bağışlasın Onur, Bende 2 model büyüğü var..
Daha dur, hemen söylenmeye başlama, bunlar iyi günlerin :)

Merak etme, ben de söylenmiyorum, çevremde daha büyükleri var, onları görüp şükür ediyorum şimdilik :))

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Ağustos 2013, 22:28:39

Merak etme, ben de söylenmiyorum, çevremde daha büyükleri var, onları görüp şükür ediyorum şimdilik :))

Şekil a

:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ağustos 2013, 22:30:40

Şekil a

:D

Ehehe, yaşıtlardı diye bir an tereddüt ettim ama sende bir de ağabeyi vardı değil mi :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Ağustos 2013, 22:33:00
Ehehe, yaşıtlardı diye bir an tereddüt ettim ama sende bir de ağabeyi vardı değil mi :D

Benim kız (7) bugün amcasına takıldı. Evi terk etti.  Bizden ayrı tatile çıktı. Abisinin (17) adını anmayalım. O başlı başına ayrı bir olay. :D

En iyi çocuk bebek olanı. Büyüdükçe dert artıyor. :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ağustos 2013, 22:35:27
Benim kız (7) bugün amcasına takıldı. Evi terk etti.  Bizden ayrı tatile çıktı. Abisinin (17) adını anmayalım. O başlı başına ayrı bir olay. :D

En iyi çocuk bebek olanı. Büyüdükçe dert artıyor. :(

Şu 2 yaş krizleri var ya. Ondan sonra bir daha ayar tutmuyorlar :D

ptconur

Ya tamam anladım ama şimdiden başlamasa bari.
Az önce asıl mevzuyu ögrendim. 2 ay sonra amcasının düğünü var. Düğünde gelinlik alacakmışım ya ben ona (tabi yeni haberim oldu) onun için bugün beyaz topuklu ayakkabı almış. Beyaz çantaya da bakmış bugün ama istediğini bulamamış. Gelinlik alırken çantayı da alırmış. :) hem o zamana kadar çanta eskimemiş olurmuş. :)