What Industry is this Company in? [Fixed]

Başlatan michael, 07 Haziran 2013, 02:21:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

michael

Tolga modum, bu görevi yaparken bir anda görev için banlandın gibisine bir yazı çıktı. ondan sonra ne olduysa ne zaman taska tıklasam üstte belirttiğiniz yer geliyor :)

yani normalde bir kaç tanesi gözükmesi lazım, çünkü pointdollar ya da neo da gözüken burda da gözüküyordu

sicher

eyvallah arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler az biraz yapabildim :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: michael - 07 Haziran 2013, 10:33:34
Tolga modum, bu görevi yaparken bir anda görev için banlandın gibisine bir yazı çıktı. ondan sonra ne olduysa ne zaman taska tıklasam üstte belirttiğiniz yer geliyor :)

yani normalde bir kaç tanesi gözükmesi lazım, çünkü pointdollar ya da neo da gözüken burda da gözüküyordu
Geçmiş olsun banlandın yazısı banada çıkmıştı bir daha görev gelmedi :)Mail atsanda boşa oluyor 1-2 senedir sorunu çözülmeyen adamlar varmış :) yeni hesapla şansını dene istersen bekleme yapmamış olursun[ki beklesende olumlu sonuçlanırmı oda var] görevsiz clixsense kazancınız düşükse;

michael

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Haziran 2013, 12:09:27
Geçmiş olsun banlandın yazısı banada çıkmıştı bir daha görev gelmedi :)Mail atsanda boşa oluyor 1-2 senedir sorunu çözülmeyen adamlar varmış :) yeni hesapla şansını dene istersen bekleme yapmamış olursun[ki beklesende olumlu sonuçlanırmı oda var] görevsiz clixsense kazancınız düşükse;

üstat yeni hesap açmak ban sebebi değil mi ve açtırır mı aynı ip den

hakanatik01

tolga moduma  başvur bu konu için hatta kampanyalar var onlardan gel clixsensede kimden ref olduğunu bilmiyorsan :P :) daha çok kazanç sağlarsın çok sorunda olmaz gibi geliyor clixsensede hesap silmede olduğundan modem res attın mı tamamdır :)  tolga moduma sor demekteki amacımda yanlış yönlendirmeler olabilir yanmayasın boşuna ,o uzman artık bu konularda hesap bile taşıtmışlığı var silmeden etmeden,resmen upline değiştirtti clixsenseye :P :))

ki benim fikrim sen ne dersin bilemem benim için öyle, Tasksız kazanmayacağım için o riske girerdim :) banlansam ne olur, task yapamıyorsam hele clixsensede 8$ biriktirmeye ömür yetmez refsiz,tasksız durumdaysan :)

michael

Bulgaristan'lı bir kızın refiyim 2 ay olmadı 20 dolar yapmıştım tasktan, aslında dediğin gibi task olmazsa bir hiç :) şu an için 6.75 var 8 yapana kadar beklemedeyim o zamana kadar düzelmezse Tolga moda başvururum  :)