¿Puede encontrar el Número de Teléfono o Dirección facilitado en esta Página Web

Başlatan sicher, 12 Haziran 2013, 02:28:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Arkadaşlar burda yapmamız gereken şu bize numara ve site ismini soruyor

Siteye baktıgımızda numara ve ismi dogruysa

¿Es el nombre del negocio de la página web idéntico o similar a 'BAR SOCIEDAD DE PLATEROS'?

1-1- Si: el nombre del negocio es similar a BAR SOCIEDAD DE PLATEROS.  <<<----  BUNU SEÇİYORUZ

1-2- Si: el nombre del negocio es casi idéntico a BAR SOCIEDAD DE PLATEROS.
1-3- No: el nombre es muy diferente de BAR SOCIEDAD DE PLATEROS.

Sonrasında altına yine böle bişey gelecek

¿Puede encontrar una localidad para 'BAR SOCIEDAD DE PLATEROS' en María Auxiliadora. 25 o con el número de teléfono 957470304?

2-1Si: he podido encontrar una localidad con María Auxiliadora. 25 o con el número de teléfono 957470304.   <<<----  BUNU SEÇİYORUZ

2-2 No: no he podido encontrar una localidad que coincida con ninguno de los criterios
2-3 Esta es una página de Facebook o un directorio (como por ejemplo Yelp, Páginas Amarillas, etc.)

Siteye baktıgımızda numara veya ismi  herhangi biri yoksa

o zaman yukarıda numaralandırdım

1-2 seçip  sonra 2-2 seçicez

Siteye baktıgımızda numara veya ismi yoksa

direkt 1-3 seçmemiz yeterli olur

UMARIM AÇIKLAYICI OLMUŞTUR   BU ARADA GÖREV DİLİ İSPANYOLCADIR BEN 2 TANE YAPTIM ATTI BARİ SİZ ÇOK YAPIN ARKADAŞLAR :)

hakanatik01

Diğer gptlerde olabilir teşekkürler uyarı için sicher müsait olunca kalırsa bakarım bende bir ara

abcb

Teşekkürler Sicher, ellerine sağlık  :)

Gptbanks, rewardingwaysda da var, task uyarısına ilave ettim  :)

abcb

hakanatik01

AZ biraz ispanyolcam var pokerden kalma :P 4 dilde poker oynayabiliyorum da pokeri bana en büyük katkısı bu olmuştur :P ispanyolca,italyanca almanca:P
Cuatro ojos ven mas que dos hayde bakalım kolay gele :P :)
Bu arda ekleyememişsin :P bu linke tıklamdan kopyala-yapışıtr modum :P [img]http://i43.tinypic.com/330vjx4.png[/img] budur :P ben resim yer kaplamasın diye  koyamadım :) nedense biranda böyle birşey doğdu içime :P 

Görevi yapmadım ama aynı ile benzer aynı kavram değildir bilginzie birinde misal gelirkapisi'nı aratır a şıkkı çin gelirkapisi yazmalı linkte B şıkkı içinde gelirkapi olabilir mesela bu benzerdir :P görevi uyapmaya başlmadım henüz vakit bulursam bakıcam ama ndense sanki 2yi seçsek güzel gidicek gibi geldi :) B-1 diye gidesim var benim :P

abcb

hakanatik01

hangi taktiği denedin modum :P deneme modundan sonra taktik bulmaya çaılışmak lazım ama zaten :P :) Deneme modunda genel de cevaplar A-A olucak ve linki yapıştır gibi ve genelde A şıkkıysa ordaki adreste doğrudur mantığıyla gidilebilir yani A şıkkını işaretlediyseniz açılan linki kopyalayıp direkt 2 kısımda A şıkkı seçilip 3 kısımda linki yapıştırıp geçilebilir sorular;
100% deneme modum bitti :P
Facebook sayfasıysa 3.kısım zaten yok es geçicez

abcb

B-A olarak gidiyorum şimdilik, dediğin gibi face sayfasında da B-C
Biraz gideri var  :)

hakanatik01

ilgnç :P zaten yanlışların A-A larda çıkması lazım aslında onlarıda ayırt etmek kolay siteler resmi siteyse hızlıca o link alınıp A-A-linki yapıştır yapılablir gibi Resmi sitede yalan yanlış adres olucak değil ya :P  linkin üstünde dursanız zaten sol altta yazıyor link ordan direkt görebiliyorsunuz şimdik yaptım 3 tane bilerek yapılırsa hiç hatasız gidilebiliyor sıkılınca taktik aramaya geçilebilir :P