Hobbit: The Desolation of Smaug

Başlatan hakanatik01, 12 Haziran 2013, 17:57:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Hobbit : The Desolation of Smaug

http://www.youtube.com/watch?v=OsKRzJkDiyg

Legolası tekrar aramızda görücez :)...Ayde bakalım 2 bölümünde fragmanı geldi 13 Aralık içinde planlarınızı ona göre yapın :)

arshi

İlk filmin üzerinden nerdeyse 15 yıl geçmiş, adam hala legolas. Mümkünse artık aramızda görmeyelim bu arkadaşı. İnsan bi yaşlanır, çöker bu ne len :D

Ayrıca umarım fragmanda işin tadı kaçmasın diye smaug'u sansürlemişlerdir, gerçek değildir, olmamalı en azından (d)

hakanatik01

la olum elf o sen elfşler kaç sene yaşıyor bildinmi? yada elisa hocayı hiç gördün mü? görsen hadi len 80 yaşında olamaz bu amca dersin

arshi

hakanatik01

Zaten pek görülmüyor siluet gibi hatta içime şüphe bile düşmeye başlamıştı elisa hoca diye biri yok mu acaba forumun bir uydurmasımı diye ?  şüphelerimi gidermem için kamera açam görüşek gerçeğim oğlum dedi bakamadım ama tepkim aynen böyle oldu sesinden 80 yaş dedim yoksa bende şahsen göremedim gözlerimi kamaştırmıştı
http://www.youtube.com/watch?v=SgnW_nNqUMw

Haydara tekrardan selam :) sanki gitmesini bekliyormuşum ama he :P :))

abcb

Haydar bence seni özledi Hakan  :D

Legolas hakkaten Ajda Pekkan gibi çıktı be yaa :g
Bu arada Star Trek'e giden varmı, üç boyutlumu izlenmeli üç boyutsuzmu, tavsiye istiyorum arkadaşlar  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Haziran 2013, 21:05:44
Zaten pek görülmüyor siluet gibi hatta içime şüphe bile düşmeye başlamıştı elisa hoca diye biri yok mu acaba forumun bir uydurmasımı diye ?  şüphelerimi gidermem için kamera açam görüşek gerçeğim oğlum dedi bakamadım ama tepkim aynen böyle oldu sesinden 80 yaş dedim yoksa bende şahsen göremedim gözlerimi kamaştırmıştı

Haydara tekrardan selam :) sanki gitmesini bekliyormuşum ama he :P :))

Sen haydarı görmüşssün, o yüzden kamaşmış gözün .. İnce hesaplar yapıp yağlamıştım :D
Vurduğu yer ısınıyor ya, yağ da olunca kavruluyor orası :D Bilimsel çalışıyoruz yani haydarla biz :D

abcb

Hakan helvasımı yiyeceğiz Hocam  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 12 Haziran 2013, 22:52:46
Hakan helvasımı yiyeceğiz Hocam  :D

Yok yaa, aslında malum olmuş adama :P
Tatil hazırlığı saçlarımı kestirdim.. Harbiden kel gibi hissediyorum kendimi :D

Omuzların altındaydı saçlarım, şu anda enseye şaplak atılacak kıvamda :) Hala alışamadım ama çok rahatladım :)

abcb

Rahat olmanız daha önemli Hocam, alışırsınız kısa zamanda  :)  :g