Hobbit: The Desolation of Smaug

Başlatan hakanatik01, 12 Haziran 2013, 17:57:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bugün gitik filme hobbit serisinin en güzeliydi ,Sonunu söyuliyim mi? :D kili'ye üzüldüm :P

abcb

Sakınnnn söyleme (d)
Bende üzülecem daha  :g

hakanatik01

Sonu söylenebilir aslıdna Yüzüklerin 1.filmine bağlanıyor :P :D thorine üzülmedimde  kiliye üzüldüm  neyse (yvr) yoksa anlatıcam o kadar para verdik aslında anlatmak en güzel kısmı ama anlatamıyoz :PP :D

abcb

Nasıl yani, yüzüklerin efendisi 1 e bağlanıyorsa devamı yokmu artık bu filmlerin, bittimii kitaplar  (d)
Ne çabuk  (d) toru topu 6 filmle bitirdilermi  (d)
Gandalfcım noldu öldümü  :S :g

hakanatik01

Gandalf renk atıyo ölse bile :D
Açık kapılı aslında legolas aragorn'u bulmaya başlıycak ordanda 2-3film çıkartır ararken yolu konya ovasına düşer konya ovasındaki büyük kapışmayla bitirmeyi düşünüyormuş Jackson amcam :D :PP

abcb

Vadesi bu kadarmış demekki  :PP toprağı bol olsun  (eht)
Bir iki soru daha sorarsam filmin sonu gelecek, sustum  (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 18 Aralık 2014, 00:37:38
Nasıl yani, yüzüklerin efendisi 1 e bağlanıyorsa devamı yokmu artık bu filmlerin, bittimii kitaplar  (d)
Ne çabuk  (d) toru topu 6 filmle bitirdilermi  (d)
Gandalfcım noldu öldümü  :S :g

Yüzüklerin efendisinin paraleli olacakmış devamında. Onun da paraleli çıkmış, Paralel Film :DD

Hatta ismi de belirlenmiş bile The Hobbit : Parallels of the Rings :PP

hakanatik01

Cücelerin yok olacağı zaten belliydi ama izlerken tahmin etmiştim az çok kimlerin öleceğini :P gimli dışında kalmıyorlardı ya :P Gandalf en ehteyar ama herkesi gömüyor :))

Devam filmi'de ,Conquest  of Gonya diye bliyodum ha mordor ha konya

abcb

:DD paralel Gandalfcığım kim acaba  ???
Anthony Hopkins benim favorim  :PP yaşlı kurt  8)

Hakan Modum yeminlen çok kötüsün  (d) (d) (d) hahhhh paralel filmi çekmek için en ideal yer gonya zaten  (d)

hakanatik01

Bişi demedimki cücelerin tamamı gitmiyor zaten :PP :D ama tahmin edilebiliyordu ilk 3 filmi önceden izledik diye ne bileyim legolas'a bişi olmuycak gandalf öyle bilbo öyle gimlinin babasına bişi olmaz onun sahnelerede vardı yüzüklerde v.b. :P :D Ben bişi anlatmadım yani diğer filmelri hatırlattım sadece... Yalnız Azog varya neyse (yvr) :D