CLIXSENSE KAMPANYASI (.........)

Başlatan bilge8408, 07 Eylül 2011, 20:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Aşkolsun hocam böyle bir kampanyadan bizim niye hiç haberimiz yok  :'(
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

Alıntı yapılan: universitely76 - 17 Ocak 2012, 13:51:17
Aşkolsun hocam böyle bir kampanyadan bizim niye hiç haberimiz yok  :'(
::) ???
Bilge' nin mevcut kampanyası forumda olduğu için ve zaten forumda herkesin clixsense ye üye olduğunu düşünerek  buraya yazmanın Bilge ye karşı etik olmayacağını düşündüğümden yazmadım  ::) alt reflerime clixsense içinde mesaj atarak ilerletiyorum ::)

ElisaMcCline

Aynı şekilde,
Ben de ilk zamanda, matrix vs kurmak isteyip sadece bana gelenlere söyledim, üyeliklerinin yarısını ben öderim diye.
Bige nin kampanyası zaten yeterince iyiydi, alternatif kampanya yaratmak bana da etik gelmedi.

Hehe, bu arada bak yarım ağızla yine duyuru yapıyor olduk :D

lovablegs

arkadasın konuyu hortlatması iyi olmuş sen neymişin be bilge ...konuyu baştan sona kadar okudum daha yeni öğrendim bu siteyi ama  çoktan beri üyeyim rastgele olmuştum reklamın birinden yabancı biri premium üye..hiç bi faydası yok buda gitti yazık oldu yani :(

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ocak 2012, 16:16:53
Aynı şekilde,
Ben de ilk zamanda, matrix vs kurmak isteyip sadece bana gelenlere söyledim, üyeliklerinin yarısını ben öderim diye.
Bige nin kampanyası zaten yeterince iyiydi, alternatif kampanya yaratmak bana da etik gelmedi.

Hehe, bu arada bak yarım ağızla yine duyuru yapıyor olduk :D

Ehhh birazcık öyle oldu hocam  :D Neyseki Bilge'nin alt üyeleriniz ;) bizim reflerimiz Bilge'nin de alt  refleri oluyor :D

Aynı yoldayız :D

FilmsizKalma

kampanyanız güzelmiş yingyang hocam :) dilerim faydalı olur herkese hem size:)

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Ocak 2012, 14:32:00

Bilge' nin mevcut kampanyası forumda olduğu için ve zaten forumda herkesin clixsense ye üye olduğunu düşünerek  buraya yazmanın Bilge ye karşı etik olmayacağını düşündüğümden yazmadım  ::) alt reflerime clixsense içinde mesaj atarak ilerletiyorum ::)

Upline dediğin böyle olur. Sizi tebrik ediyorum. Size ve direk reflerinize bol kazançlar dilerim.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Ocak 2012, 20:16:07
Ehhh birazcık öyle oldu hocam  :D Neyseki Bilge'nin alt üyeleriniz ;) bizim reflerimiz Bilge'nin de alt  refleri oluyor :D

Aynı yoldayız :D

Ehehe, sizlerin otobanları yanında benimki patika bile sayılmaz  ya, neyse :)
Son dönemde bir okuyup üflediniz de, hareket gördü şu garp hesabım :)

Alıntı yapılan: enderege - 17 Ocak 2012, 23:05:53
Upline dediğin böyle olur. Sizi tebrik ediyorum. Size ve direk reflerinize bol kazançlar dilerim.  :)

Bu biraz da kellik oranı ve merhem adedi ile ilgili sanırım :) Hani kelin merhemi olsa durumu :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ocak 2012, 23:24:32

Bu biraz da kellik oranı ve merhem adedi ile ilgili sanırım :) Hani kelin merhemi olsa durumu :D

Kel olduğunu bilmiyordum!  :) Ama bende de merhem yok.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Heheheheh; kulaklarım çın çın oldu bugün yahu :)
Bugün hesap coştu zaten, hanginizin parmağı var bu işte söylesin :) Yarın istatistik gircem; clixsense forumunda da yazmayı düşünüyorum, ordaki eski konumu bulabilirsem :)