CLIXSENSE KAMPANYASI (.........)

Başlatan bilge8408, 07 Eylül 2011, 20:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

Kampanyan hayırlı olsun bilge. Clixsense'de yapılan o değişiklik sonrası benim de aklıma böyle birşey geldi fakat geliri hesaplayınca vazgeçtim. Çünkü kâr yapamama şansınız bile var. O kadar uğraşa değmez dedim. Neyse hayırlısı olsun. Hayırlı kazançlar :)

awaris38

yine mi kaçırdık :(
bitti mi kampanya

7ekim diyormuş...  bende üye olmak istiyorum. yeriniz var mı bilge?

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 10 Eylül 2011, 12:29:49
Kampanyan hayırlı olsun bilge. Clixsense'de yapılan o değişiklik sonrası benim de aklıma böyle birşey geldi fakat geliri hesaplayınca vazgeçtim. Çünkü kâr yapamama şansınız bile var. O kadar uğraşa değmez dedim. Neyse hayırlısı olsun. Hayırlı kazançlar :)

Sağol Mesen. Sonuçta bu kampanya da bir nevi senin sayende oldu. Gelir konusunda haklısın. Geri dönüş olmaması veya uzun vadede olması ihtimali yüksek. Bu yüzden şimdilik 1 ay gibi bir süre koydum. Diğer sitelerimden güzel para geldiği için sarsmayacak şekilde karımın bir kısmını buraya aktarcam. Bir de clixsense'den de fena para gelmiyor hani :)

bilge8408

Alıntı yapılan: awaris38 - 10 Eylül 2011, 13:43:08
yine mi kaçırdık :(
bitti mi kampanya

7ekim diyormuş...  bende üye olmak istiyorum. yeriniz var mı bilge?

awaris dediğin gibi 7 ekime kadar refimle üye olan bütün arkadaşları premium yapıyorum. Yani yer var :). Senin nezdinde bir daha tekrarlayım, premium olmakla iş bitmiyor. Sizin de bol bol reklam yapıp alt üye edinip ref bulmanız lazım ki para kazanabilesiniz. Benim kampanyam clixsense sitesini ciddi olarak düşünen arkadaşlara hoş bir jest mahiyetinde.  Biliyorsunuz premium üstü upgrade yok sitede, dolayısıyla premium olduğunuz zaman maksimum kazanç için alt yapınızı tamamlamış oluyorsunuz.

Kullanıcı adınızı üyelik listemde gördüğüm zaman ve online isem üyeliğiniz yükseltilecek. Üye olduğunuz zaman (veya olursanız) kullanıcı adınızı bu başlığa mesaj olarak atarsanız sevinirim.

awaris38

bilge8408

bilge8408

sedakrkmz üyelik adıyla kaydolan arkadasımızın premium uyeligi verilmistir. Kendisini tanımasam da kaynak olarak gelirkapısı gozuktugu icin uyeligini yukselttim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Eylül 2011, 13:31:49
sedakrkmz üyelik adıyla kaydolan arkadasımızın premium uyeligi verilmistir. Kendisini tanımasam da kaynak olarak gelirkapısı gozuktugu icin uyeligini yukselttim.

Bilge,
Dışarıdan takip eden çok kişi oluyor. Bende de kaynak forum görünüp üye olup ilk gün ya da 2-3 günün sonunda bir daha tıklmayan arkadaşlar çıkıyor.. Denemek amaçlı üye olup beğenisine göre hareket ediyor arkadaşlar.
Foruma dahil olmayan, ya da iletişim kuramadığın arkadaşlar için acele etme istersen :)

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Eylül 2011, 00:12:11
Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Eylül 2011, 13:31:49

Bilge,
Dışarıdan takip eden çok kişi oluyor. Bende de kaynak forum görünüp üye olup ilk gün ya da 2-3 günün sonunda bir daha tıklmayan arkadaşlar çıkıyor.. Denemek amaçlı üye olup beğenisine göre hareket ediyor arkadaşlar.
Foruma dahil olmayan, ya da iletişim kuramadığın arkadaşlar için acele etme istersen :)

O zaman, bu başlığa ya da bana kullanıcı adını mesaj atma zorunluluğunu getirelim :) Bir de konuyu okusunlar yeter :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 13 Eylül 2011, 00:19:16
O zaman, bu başlığa ya da bana kullanıcı adını mesaj atma zorunluluğunu getirelim :) Bir de konuyu okusunlar yeter :)

Aslen sana kalmış tabii ki ama gereksiz harcamanı da istemem.. :)

İlk mesajını editlediğinde konu ismini de değiştirebiliyor olman gerekiyor.
İstediğin ve değiştiremediğin bir yer olursa bana ya da enderege ye PM atman yeterli ;)

Genelde foruma bu saatlerde gelebiliyorum, tatil süresince de böyle olacak gibi..
Bir de sabaha karşı yatmadan bir uğruyorum, PM lere vs bakıyorum.... Aklında bulunsun ....