PtcSolution (SCAM)

Başlatan azamiturk, 13 Haziran 2013, 22:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: illisionist - 25 Haziran 2013, 12:03:27
scam mı oldu yani site?

Yok yahu :)
Sadece şu anki durum böyle..

djsugar

scam olursa standart pre kavgasını sonlandırır :D
inşallah scam olmazda yatırım yapan arkadaşlara bişey olmaz.

ýrmakk

Alıntı yapılan: djsugar - 25 Haziran 2013, 12:56:51
scam olursa standart pre kavgasını sonlandırır :D
inşallah scam olmazda yatırım yapan arkadaşlara bişey olmaz.
İnşallah Djsugar. inşallah :(

moonisblack

panik yapacak bişey yok admin güzel bir açıklama yapmış
birinide azarlar gibi konuşmuş cron issue başlığında "hepimizin bir hayatı var değilmi diye :))"

"Posted Today at 15:46
Hi

First of all - my apologies for being silent for last two days. On sunday it was a Father's day in Poland so I've decided to spend whole day with my son and my family. I need a day off from time to time ;)

Yesterday I was mad busy, having construction works around my house and at the end my internet connection got broken. Luckily I have two more spare internet connections (mobile one so not so really good).

Coming back to the "cron issue".. There was no issue at all. I've mixed some dates in the script and got a panic attack and overacted by running cron 4 times in a row which caused some stats problems and ads were refreshed. I'm sorry for that - since yesterday everything is back to normal state and there is no more issues with ads refreshing or referral clicks and stats.

Time for some news:

- As I've promissed Payza is now fully active

- I'm working on extended referral stats so in near future you will be able to see how many referrals you have on all 5 levels and will be able to see purchase or upgrade commission on more than 1 level.

- Soon there will be individual ad reset time for everyone, according to your timezone - much more fair for advertisers

- In day or two I will open international forums. I've already have some members for moderating it. If you are experienced in moderating such a forum in your own language - please open a support ticket.

- What do you think about personal, live banner as some other ptc sites have? Would you like to have such an option while promoting PTCSolution?

There will be a little update of ToS as well. I will keep you informed about that. There is no need to worry, just want to clarify few things.

That's it for the moment.

Thanks for being with PTCSolution.com

Best regards

Admin

PS. Payments will be send this evening.
« Last Edit: Today at 15:46 by Admin »
"

bekeli

Panik yok hocam da şu ref olayında halen canım sıkkın..
Ticket atıp sordum ilk zamanlar ama admin bir problem yok demişti.
Problem yoksa benim verdiğim reklamlara bu kadar az ref gelmesi çok üzdü beni.
Ojooo da en son 140 ref olmuştu. PtcSolution'da 60.. Bu kadar fark olmaması lazımdı :S

hakanatik01

haklısın bence bir senin birde ptconurun reklamlarını görmekten sıkldım ben artık :D tolga azalttı sanırım reklamı bu aralar yoksa oda çok çıkıyordu :)

Birde kendin tıklayıp denedin mi bekeli şu ilk zamanlarda bir ara probuxta olduydu ya bir süre beklemedikmi boş geçiyordu referer kısmını onun gibi bir sorunda olabilir belki admine söylemek lazım :P

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Haziran 2013, 17:34:08
haklısın bence bir senin birde ptconurun reklamlarını görmekten sıkldım ben artık :D tolga azalttı sanırım reklamı bu aralar yoksa oda çok çıkıyordu :)

Birde kendin tıklayıp denedin mi bekeli şu ilk zamanlarda bir ara probuxta olduydu ya bir süre beklemedikmi boş geçiyordu referer kısmını onun gibi bir sorunda olabilir belki admine söylemek lazım :P

Yahu topu topu 2 kez reklam verdim. Ne zaman sıkıldın reklamlarımdan.  Benim reklam değildir o kedidir kedi

hakanatik01

Bu siteyede gün içinde rekalm gelebiliyor sanırım
Standartlar içinmi sadece :P bilmem bende şuanda sabahki tıklarım dışında
+2 0,001 lik reklam var;
AD HITS PROFITS - THE BEST PROFITS SHARING PROGRAMS $0.001
BEST PTC SITE AND PROFITS SHARING PROGRAMS    0,001

hakanatik01

Gün içinde arada bakmakta fayda var sabah tıklamıştım şimdi gene 2 reklam var;

0.005 - Get a proper shape for holiday time.
0.003 - Looking for a cheap hotel?

hakanatik01

+3 (0,001)
The nr1 Paid to CLIK OF HISTORY
The Best Paying PTC sites...
The nr1 Paid to CLIK OF HISTORY