PtcSolution (SCAM)

Başlatan azamiturk, 13 Haziran 2013, 22:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Bence o reklamlar bitiyor  :D

hakanatik01

bitmedende yakalar görürsün :P tıklıyorsun "sry this adversiment close" gibi bişey diyordu :P zaten izleme zorunluluğu var ve süresi 60sn olduğundan 2.reklama  hiç tıklama bile , ama çok denedim bekelide denedi beceremedik :P en başlarda yakalamıştım 1 tanesini ama sonra oda gitti ;tam 01:00 da yakalasam bile kredi gelmedi bana :)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Ağustos 2013, 20:32:14
tam 01:00 da yakalasam bile kredi gelmedi bana :)

Grid paralarını böylemi çıkartıyorlar acaba  :g

hakanatik01

:) Grid gibisi yok beya 2 günde bir çıkartıyor genelde :) bak buda bekelinin isyanıydı :P bunu isyan olarak yazıp 2 tane 0,1 kazanmıştı sanırsam :P
Alıntı yapılan: bekeli - 30 Temmuz 2013, 01:02:55
Ben yetişemedim.
Oysa tam reset saatinde ordaydım ???
hayde iyi bayramlar kaçtım gari :)

abcb

Ben yetişemedim,
Oysa tam reset saati ordaydım  ???

Bende isyanlardayım ama ben 5 dolar bekliyorum  :g

hakanatik01

heeehhh  şimdik bu mesajını 10 kişiye yollarsan   ,1-2 güne girdden 5$ çıkıcaktır;

hakanatik01

ödeme alabilmek için tam ad girmek gerekiyormuş herhalde ben girmemişim bu durumda olan varsa ticket atıp düzeltecekmiş;Yoksa ödemeyi geri döndürüyorlar bilginiz olsun:) 27sine kadar da bekle diyor şimdik neyse çekmekten vazgeçtim o zaman dursun gitsin öyle :D

"Please make sure that you have a full name entered on your account, not only your first name. Without full name on your account your payment will be cancelled and refunded to your account. If you did not setup your full name please open support ticket."

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ağustos 2013, 13:56:19
ödeme alabilmek için tam ad girmek gerekiyormuş herhalde ben girmemişim bu durumda olan varsa ticket atıp düzeltecekmiş;Yoksa ödemeyi geri döndürüyorlar bilginiz olsun:) 27sine kadar da bekle diyor şimdik neyse çekmekten vazgeçtim o zaman dursun gitsin öyle :D

"Please make sure that you have a full name entered on your account, not only your first name. Without full name on your account your payment will be cancelled and refunded to your account. If you did not setup your full name please open support ticket."
bende bu gün bir tuaflık var galiba
yazılan bir çok şeyi algılama güçlüğü çekiyorum
Full name yazıp yazmadığımı nereden hatırlıycam ki
Settinge bakıyorum bir şey çıkmıyor..
sadece mail adresim var. orada..

hakanatik01

ödeme isteyince anlarsın ustam bende öyle anladım :P :))

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ağustos 2013, 16:02:56
ödeme isteyince anlarsın ustam bende öyle anladım :P :))
Eee tamam o zaman, dedim yapılacak birşey varda şimdiden benmi anlamadım.. dedim kendime..
teşekkür ederim, bilgi için..  :y