PtcSolution (SCAM)

Başlatan azamiturk, 13 Haziran 2013, 22:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Yok provizyon ile onaylama işlemi kökten kapalı, sadece kartın arkalı önlü resmini çekerek onaylama açık. Ama benim kart benim üzerime değil amcaoğlunun kartı, yani soyisim tutuyor ama isim farklı o yüzden onaylamayabilirler. Provizyon ile onaylama olsaydı sorun olmazdı bankanın internet şubesinden kodu öğrenir yazardım.

Benim adıma olan Enpara kartım var (VISA) ama Debit kart yani kredi kartı değil. Acaba onunla onaylatabilir miyim diyeceğim ama kartın üzerinde isim yazmıyor fotoğrafını çeksem faxlasam da olmaz heralde.

İşte PAYZA yı bu yüzden sevmiyorum her tarafı problem :)

FilmsizKalma

Aslında neye göre açıp kapatıyorlar verified olma işini anlamadım. 2 sene önce yoktu kart eklme kapalı idi sonra birden bir gece açtılar, hatta skypee de elisamccline, enderege felan konuşurken onaylatmıştım çok iyi hatırlıyorum. Sonra geri kapatmışlar.. Bazen karttan para çekmeyide açıp kapatıyorlar. Önceden vardı şimdi yine durdurulmuş karttan funds etmek.

bekeli

Adminden yeni bir açıklama geldi.

Share sistemini güncellemiş.
Yeni sistemde share işinden Paypal tamamen arındırılmış. Yani Paypal kullanarak yada account balance'tan share alma işi yok.

Paypal'ı da büyük ihtimalle yarın aktifleştirecekmiş. Paypal'a bağlı olduğunu da belirtmiş.
Yine güzel bir iş yapmış oldu ;) Aferin bu admine :P

FilmsizKalma

Çok iyi niyetli bu adam sanirim..yaptigi şeycçok mantikli bu adimla paypal sorun açmaz bu sebepten basina.. A.b dan alinmamasina share satin alanlar sorun edebilir belki.share balance diye birşey cikartmali.. Share kazanclari oraya geçmeli isteyen bu kazanci ödeme almadan yeniden share yatirimina cevirebilmeili.
1 ödeme almistim 3 günde. Yeniden sitesine uüye olacagim

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Aralık 2013, 13:36:24
share balance diye birşey cikartmali..

Share balance var artık ;)

Ayrıca sitede yılbaşı için kampanya başladı.
15 Aralık'a kadar siteye attığınız paranın %10'u bonus olarak verilecekmiş ;)
Bilgilerinize..

bekeli

2. yılbaşı kampanyası geldi.
Sabit reklam ücretlerinde %50'ye varan indirimler var.

1 günlük reklam 16 yerine 8 dolar,
7 günlük reklam 100 yerine 60 dolar,
31 günlük reklam 420 yerine 250 dolar.

İlgilenenlere duyrulur ;)
Ben ilgilensem mi bilemedim ???

FilmsizKalma

Bekeli daha önce reklam verdinmi, veya veren başkası oldumu. Sitede günlük kaç k hit gelir?

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Aralık 2013, 11:31:02
Bekeli daha önce reklam verdinmi, veya veren başkası oldumu. Sitede günlük kaç k hit gelir?

Hatırlamıyorum. Vermişsem de çoook eskiden vermişimdir hatırlamadığıma göre.

Yakın zamanda veren varsa paylaşsa güzel olur ;)

volkanaydinli

Ben 2 gün önce verdim, dönüş sıfıra yakın :)

FilmsizKalma

kötü olmuş :(
asılında dönüş değilde kaç k hit aldı acaba?