Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Maaşallah yahu..
Tanıdığım tek ödeme alan sizsiniz :D

Ben de üyeydim bir ara.. 120TL lik 1 ödemem var... Ama çok uğraştırıyor bıraktım :D

Hayırlı olsun, güle güle harcayın :D

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

@elisamccline @nouma @enderege

Teşekkür ederim :)

Hocam çok uğraştırmıyor yahuu  ;D Sadece gelen mailleri günlük bakmak yeterli oluyor lakin bende çoğu zaman okuma tarihlerini geçiriyorum ozaman da 1 senede 100 tl birikip geliyor :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Ekim 2011, 01:52:26

Hocam çok uğraştırmıyor yahuu  ;D Sadece gelen mailleri günlük bakmak yeterli oluyor lakin bende çoğu zaman okuma tarihlerini geçiriyorum ozaman da 1 senede 100 tl birikip geliyor :P

Öyle de, çok dengesiz...
Dün bir anket geldi bakalım neymiş dedim.. kalktı 2000 Nap verdi :D
Bazen böyle yapınca yine gaza geliyor insan :D Ama tek tük reklamla olmuyor yani :)
Yani beni dengesizliği gerdi aslında :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Ekim 2011, 02:00:53
Alıntı yapılan: yingyang16 - 22 Ekim 2011, 01:52:26

Öyle de, çok dengesiz...
Dün bir anket geldi bakalım neymiş dedim.. kalktı 2000 Nap verdi :D
Bazen böyle yapınca yine gaza geliyor insan :D Ama tek tük reklamla olmuyor yani :)
Yani beni dengesizliği gerdi aslında :)

:D :D

bilalyuzugullu

olsun hocam yav para vermiş ya işte daha ne  :D :D :D  gerçi zor ve çok geç birikiyor  :(  ref olmayınca bi başınıza  :'(
hayırlı olsun bu arada güle güle harcayın  :D :D :D  bursa ekonomisi canlanacak gene hocamızın sayesinde  :D :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Ekim 2011, 14:13:15
olsun hocam yav para vermiş ya işte daha ne  :D :D :D  gerçi zor ve çok geç birikiyor  :(  ref olmayınca bi başınıza  :'(
hayırlı olsun bu arada güle güle harcayın  :D :D :D  bursa ekonomisi canlanacak gene hocamızın sayesinde  :D :D :D

:D :D

Ref = alt üyeniz olsa da size pek bir kazancı yok zaten ;D ne kazanıyosanız kendiniz kazanıyorsunuz 8) Direk alt üyelerden sadece giriş yaptıklarında nap seviyenize göre 300-450-600 nap kazandırıyor hepsi o kadar  ;)

ElisaMcCline

Yaa minimum ödeme daha düşük olsa da biraz hareket olsa öyle olmazdı belki,
ben bir de bir kısım parayı çekilişlerde yedim içerde :D
Ondan zor birikiyor hereralde :D

bilalyuzugullu

ElisaMcCline

Yaa abi bilerek birşeyler çıkartıyorlar sürekli :)
ohoo diyosun zaten çok var, bari şansımızı deneyelim :D
Sonra hadi başla sıfırdan :D gelmiyor tabii ki sonu :D