Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

lovablegs

hayırlı olsun hocam daha ne işler var ya bu internette para kazanmak için hayret ya :) 

bilalyuzugullu

helal olsun hocam  :y  biz daha birinciyi alamadık  :g  maşallah diyelim size  :) hayırlı ve bereketli olsun  :)

defender

dostum tebrikler. bu kadar ödemeyi napolyonda nasıl aldın, bir yolu var mı?

yingyang16

Ne kadar çok anket kaçırmışım yahuu  :S

Bilmeyenler için e posta takibini napolyon sayfasını beğenip ,Nap kutusuna tıkladığınızda uygulamaya izin verdiğiniz zaman napolyon maillerini facebook adresinizde takip edebiliyorsunuz ;)

tolgacan86

hocam hayırlı olsun bende uzun süredir üyeyim siteye ancak bana aylardır ne reklam nede anket gelmiyor bende unutmuştum siteyi 22000 napım var umudu kesmiştim ama demek sitede kazanan çıkabiliyor.. acaba bana gelen reklamlar anketler neden durdu? :(

yingyang16

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 25 Mart 2012, 00:49:26
hocam hayırlı olsun bende uzun süredir üyeyim siteye ancak bana aylardır ne reklam nede anket gelmiyor bende unutmuştum siteyi 22000 napım var umudu kesmiştim ama demek sitede kazanan çıkabiliyor.. acaba bana gelen reklamlar anketler neden durdu? :(

Profil ve tercih bilgileriniz %100 dolu olsun ayrıca ayda 1 de profil ve tercih bilgilerinizi güncelleyin ;)Daha çok anket ve mail gelecektir ;)

FilmsizKalma

tolgacan86

Alıntı yapılan: yingyang16 - 25 Mart 2012, 13:52:27
Alıntı yapılan: tolgacan86 - 25 Mart 2012, 00:49:26

Profil ve tercih bilgileriniz %100 dolu olsun ayrıca ayda 1 de profil ve tercih bilgilerinizi güncelleyin ;)Daha çok anket ve mail gelecektir ;)

tşkler tavsiyelere kesin uyucam. sitedeki profilimi güncelledim daha sonra sitede dolaşıp karıştırırken farkettim ki reklam ve anket görderilsin mi diye bir seçenek var bende o gödnerilmesin şeklinde imiş ben mi yaptım onuda hatırlamıyorum ama, açtım hemen bakalım yavaş yavaş birikir herhalde :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: yingyang16 - 24 Mart 2012, 16:40:10
Ne kadar çok anket kaçırmışım yahuu  :S

Bilmeyenler için e posta takibini napolyon sayfasını beğenip ,Nap kutusuna tıkladığınızda uygulamaya izin verdiğiniz zaman napolyon maillerini facebook adresinizde takip edebiliyorsunuz ;)

Hocam dikkatimi çeken bir şey var. Bende napolyon kullanıyorum ve facebook hesabımda da izin verdim. Facebook'a girdikçe arada bakarım napolyona bir şey gelmiş mi gelmemiş mi diye. Yalnız görüyorum ki size mart ayında gelen anketler bize uğramamış. Bu duruma neden olabilecek bir durumda bilirsiniz ki profil bilgileri. Benim diyeceğim profilinizden başka bir faktör olabilir mi. Bana gelen anket sayısı size gelenin neredeyse 5'te 1'i. Bu durumla sizin alt üyelerinizin arasında bir bağ olmadığını düşünüyorum. Yani sizin alt üyeniz çok diye size daha fazla anket göndermezler ayrıca alt üyeden de bir getiri yok. İlk üye olduğundaki 600 nap'den başka. İşin kısası uzattım biraz madem size bu kadar anket geliyor bize de gelsin diyorum ben :P. Eğer profil bilgilerimizi sizinki ile aynı yaparsak mantıken size gelenin bizede gelmesi gerekmez mi. Çok mu düz mantık düşünüyorum :D. Yoksa ömrümü yedi bu napolyon benim. 3 yıl hatta daha fazla oldu anca çekim yapacak haddeye gelebildim şuan 95.000 nap var. Allah 100.000 yapıp çekim yapabilmeyi nasip eder inşallah :).