PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Evet tartışmalara son noktayı koyuyorum arkadaşlar ama beklemediğiniz bir şekilde koymak zorundayım. Üzgünüm ama ben siteye konu tanıtımını yapan Azamitürk'ün refi olarak kayıt olmuşum unutmuştum son birkaç gündür hiç bir siteye tıklayamadığım için.. :)

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Haziran 2013, 23:28:06
Evet tartışmalara son noktayı koyuyorum arkadaşlar ama beklemediğiniz bir şekilde koymak zorundayım. Üzgünüm ama ben siteye konu tanıtımını yapan Azamitürk'ün refi olarak kayıt olmuşum unutmuştum son birkaç gündür hiç bir siteye tıklayamadığım için.. :)

ip-çerez :D
Hocam yapmadığın şeymiş gibi :P

fkork

tolga, iyi düşün teklifimi..:D

edit: **standart forever**

bekeli

Onur,
Takımın şu anki tablosunu paylaşman mümkün mü?

Bugün, sitede problem var bu arada. Reklamlar yenilendi. İstatistiklerde yanlışlıklar var.
Admine ticket attım forumdaki konuya yönlendirmiş. Üzerinde çalışıyormuş.
Yenilenen reklamlara tekrar tıklamadım.
Siz tıkladınız mı?
Sonra admin artislik yapmasın. Bide refler tıklıyor mu şu an bilmiyorum ama bendeki balance artmıyor şu anda.

Ayrıca alt üyelerden üyelik yükselten olursa bonus anında hesabınıza yansıyor mu?

ptconur

evet sitede bir anda bir sorun oldu ve reklamlar resetlendi hatta bende 2 gündür tıklamamışım gibi göründü. reklamlar yenilenince yarınki ref kazançları işlesin diye tekrar tıkladım ben de. refler tıklıyordur ama sende de dün tıklamamış görünüyorsan benim gibi o yüzden balance artmıyordur.
alt üyelerden gelen üyelik bonusu ise hemen yansımıyor. hatta senin bonusunu admine sordum. FAQ ı oku dedi. orda 45 gün içinde yüklenir ama genelde 2-3 gün içinde yükleme yaparız diyor.

takımın şu anki hali ise

esjem3838 -------> ırmak (premium) , moonisblack (premium) , abcb (standart)
ırmak --------------> bekeli (premium) , hakacu (standart)
moonisblack -----> djsugar (standart)
bekeli -------------> fkork (standart)

bekeli

Teşekkürler ;)

Ben de tekrar tıklayayım o zaman..
İnş. kısa zamanda düzelir..

hakanatik01

Alıntı yapılan: ptconur - 22 Haziran 2013, 17:57:52
esjem3838 -------> ırmak (premium) , moonisblack (premium) , abcb (standart)
ırmak --------------> bekeli (premium)
moonisblack -----> djsugar (standart)
bekeli -------------> fkork (standart)
Ben yokum listede ırmakk ta ref olarak görünmüyor muyum? Sorunsuz tıklarımı yaptım ben sabahları 7 gibi.Irmakkta ref olarak gözükmüyorsam ben bırakıyorum tıklamayı ...

edit:şimdi bendede gelmiş tekrardan reklamlar Account balance 'a bakmıyorum ne birikmiş diye ama şimdi 2.tıkladığımda bakayım dedim gene işleniyor hesaba tıklarım[sabah işlenmişmiydi bilmiyorum gerçi] 

ýrmakk

Refim olarak görünüyorsunuz hakan hocam (hakacu) tabloya eklerken sizi atlamış sanırım  gözünden kaçmış olmalı Ptconur'un.

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Haziran 2013, 18:37:28
Ben yokum listede ırmakk ta ref olarak görünmüyor muyum? Sorunsuz tıklarımı yaptım ben sabahları 7 gibi.Irmakkta ref olarak gözükmüyorsam ben bırakıyorum tıklamayı ...

edit:şimdi bendede gelmiş tekrardan reklamlar Account balance 'a bakmıyorum ne birikmiş diye ama şimdi 2.tıkladığımda bakayım dedim gene işleniyor hesaba tıklarım[sabah işlenmişmiydi bilmiyorum gerçi]

Düzelttim. Standart olunca gözden kaçmış demek ki :P

hakanatik01

:g :g :g

standarta da güzel veriyormuş site boşa tıklamış olmayayım diye sorduydum üye olurken dikakt etmiştim ama samle olunca insan alışamıyor biranda :) genede ismim olmayınca sorayım dedim,malum neoda felan reklamı çıkar bu ne diye bakalım deriz cookie falan temizlemeyiz sonra yabancıya gitmeyek :P
Standartta olsa ref reftir :P
Forever Standart 8) 8)