PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Haziran 2013, 17:49:28

Yaa neyse ben de şimdi dışarıdan turp suyu sıkmayayım...

bakın işte, refim elisamccline da standart olduğundan kendisini dışarıda hissediyor... çifte standart neticesi budur işte..
yaşa elisamccline;
**standart forever**8)

hakanatik01

Konuyu yukarı taşıyayım, Nassın takım :D

fkork

hakanatik01

Standartlar ve premiumlar takımı :P

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Haziran 2013, 20:51:31
Konuyu yukarı taşıyayım, Nassın takım :D
Teşekkürler sizi sormalı :( Katılım beklediğimiz düzeyde olmadığı için şuan için yerimizde saymaya  devam ediyoruz. Umarım takımdaki arkdaşlar takımdan olmasada en azından siteden memnundurlar.  Şuan için sitede ödeme konusunda bir sıkıntı yok ve adnox.pl şirketine ait olduğu için sitenin uzun soluklu olacağını düşünüyorum. yatırımı olan arkadaşların yatırımlarını ergeç çıkartacakları bir site diye düşünüyorum.

fkork

onur hocam ne  oldu bu team yahu?

ptconur

team :) burda yeni üyeler bekliyoruz. bir haftadır şehir dışındaydım ilgilenemedim

fkork

ee hani diğer forumdan vs katılımlar vardı?

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 01 Temmuz 2013, 17:25:19
ee hani diğer forumdan vs katılımlar vardı?

diğer forumdan ilk başta iki kişi özel mesaj yolu ile yazmışlardı. onları bu forumdan kişilerin refi yapayım diye bir kaç gün oyalamıştım. daha sonra burda bir şeyler oluştuktan sonra onlara cevap yazdım fakat dönüş olmadı

ayrıca şimdi farkettim ki kimse konuyu üstlere taşımak için diğer foruma bir şeyler yazmamış. sadece bizlerin çabası ile bir şeylerin olmayacağını insanların anlaması lazım. keşke oraya da bir şeyler yazılsaydı konu üste taşınsaydı daha iyi olurdu

fkork

iş standartlar dışlandıktan sonra koptu bence :P
**standart forever**8)