PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 07:14:46
Edit:biz uyumadık ne dediğimizi bilemeyebiliriz:P

Gidin yatın artık  (d) (d)

arshi

diye bağırdı gözleri mahmur kaba adam...

Not: Uzun uzuuun yazınca romanda gibi hissettim de kendimi :P

hakanatik01

Keşke yatabilsek bende senin gibi sıcak yatağımdan çıkıp gelip buraya takım hakkında yorumalarda bulunmak isterim ama yükümüz ağır :P Elisa hoca tatile çıkarken özellikle 3 kişiye çok güveniyorum forumu başı boş bırakmayın dedi ,abcb olmazsa hakan ,hakan olmazsa Arshi ,buralarda olsun forumun isleyişi bozulmasın  ,gözüm arkada kalmasın şeklinde söylemlerde bulundu elisa hoca dönene kadar uyumak haram bizlere ;

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 06:54:15
@fkork sizin için 4. seviye ama benim için 1. seviye.
Sadece kendinizi düşünmeyin :D

Ben de premium alacağım. Açıkçası yazılanlardan sonra takıma dahil olmuş olmamın pek bir getirisi olmadığını gördüm.
Ama Onur, moonisblack gibi Irmak da benim gibi reklamcı reflere sahip oldular.
Bundan sonra takıma kimse katılmazsa ne olacak kalacağız öyle ortada :D
Benim için önemli değil. Refler ediniriz bi şekilde. Ama sizi tebrik etmek lazım, helal olsun..

Bu arada bu iş EMS'de Clixsense için yapılmış zamanında. Orada komisyon meselesi nasıldı çok merak ettim.
Siz yarın birgün çok zorlanacaksınız eğer takım büyürse.
Birisi upgrade yaptığında sizden komisyon isteyecek siz onun upline'ını bulacaksınız felan.
Bence orjinalinde böyle değildir. Yoksa dediğim gibi bir getirisi yokki.
Takıma katılırken sunduğunuz şartlar belli.
Her takıma katılan kişi uygun bir kişiye ref yapılır.
Upg yaparsa komisyonu ödenir. Upline'ın kimse o ödesin mantığı saçma. Siz zaten 4 seviyeye kadar birçok komisyon alacaksınız.
Yani benim veya moonisblack'in takım dışı birçok refi yarın birgün upg alacak. Yani şu anki sistemin size sayısız avantajı varken bizim gibi takım üyelerine takımdan pek bir getirisi yok.

Diğer takım üyelerinin yorumlarını da merak ediyorum diyeceğim ama hepsi ayrı bi alem zaten. Hakan banane ne haliniz varsa görün der.
fkork ben zaten hayatta upg almayacağım der. abcb ben zaten destek için üye oldum der.

evet fkork benim için 4. seviye ama sizin için 1. seviyedir doğrudur ama neden takımı sadece fkork üzerine kuruyorsun ki fkork zaten hali hazırda premium almıcam diye de belirtmişken.
eğer ben sadece tek kendimi düşünseydim derdimki işte ref linkim üye olup upgrade yapana 2$ veriyorum derdim herkes benim refim olurdu ya da şimdi sizin mantığınızla benim 4 level ım doldu afedersiniz ama ne haliniz varsa görün benim işim bitti mi demeliyim. Tabiki de hayır. takımın bu şekilde kurulmasındaki asıl amaç açıkça ortadayken hala bu şekilde bir söylem açıkçası beni üzdü.
moonisblack ve ırmak benim premium üyelerim oldu şu an ve benim premium üye hakkım doldu takım mantığına göre ;
şimdi şöyle bir varsayımda bulunalım iki arkadaşta reklam çalışması vs yaptılar ve diyelimki 50 şer ref buldular ama bunların 10 tanesi aktif ve 10 u da premium üye oldular benim ordaki kazancım 10$ oldu. diğer taraftan da diyelimki 5. seviyedeki biride reklam çalışması yaptı ve 100 tane alt üye buldu ve 30 tanesi aktif burdan kazanılacak 30$ ın bana bir getirisi olacak mı hayır. yani demek istediğim şu bu işler biraz da şans işi gibi geliyor bana. tabi tam tersi de olabilir.

ems forumunda clixsense için kurulmuş hali hazırda bir takım var ve zaten biraz da ordan (Ç)alıntı yaparak veya esinlenerek bu takımı oluşturmayı düşündüm. ben de clixsense ems teams e üyeyim ve takımdan üyeliğim ve upgrade olmam karşılığında 4,5$ aldım. daha sonra takım liderine (cashlink) pm attım ve dedim ki benim takımdan gelecek alt üyem premium üyelik alırsa ne olacak o da 1$ bana göndereceksin dedi. geriye kalan 3,5$ ı nerden ödüyor açıkçası bilmiyorum.
senin alt üyen fkork premium üyelik alınca git paranı bekeli den iste vs demicem yine ben ödücem onun parasını ama sen bana göndereceksin :)
yani ödemeleri yine ben yapıcam.

ptconur

ayrıca arkadaşlar takıma dahil olan kişiler lütfen bana özel mesaj yolu ile ems deki kullanıcı adını yollasınlar

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 07:07:27
Sen öyle san. Yarın altındaki bir üye upg yaparsa komisyonunu ödeyeceksin :D
Ama ben destek için üye olmuştum dediğinde iş işten geçmiş olacak. Geçmiş olsuuun :))

abcb modum ve hakanatik arkadaşımız destek için üye olduklarını belirtmişler zaten

dolayısıyla neden onlara ref verelim ki

hakanatik01

Bi ara ne oluyor ne bitiyor biri bana anlatsın :P :)) ortam neden celalleniyor :)

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 08:46:30
Bi ara ne oluyor ne bitiyor biri bana anlatsın :P :)) ortam neden celalleniyor :)

celallendiği yok canım konuşuyoruz sadece

konu hakkında diğer arkadaşlarda yorum yaparlarsa daha iyi olur diye düşünüyorum

ben destek için üye oldum gerisine karışmam diyenler de dahil :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 08:52:16
ben destek için üye oldum gerisine karışmam diyenler de dahil :)
Bugün 2 oldu ama he çok kırıcı olmaya başladı konuşturmayın beni susamıyom sonra :P task varmı? :P :))

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 08:54:31
Bugün 2 oldu ama he çok kırıcı olmaya başladı konuşturmayın beni susamıyom sonra :P task varmı? :P :))
Task yok hocam. ama yakında geleceğini umuyorum. şuan ads-grid-offer var