PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

@ptconur,
açıklamaların için teşekkür ederim.
Üzülecek bir durum yok. Söylediklerimle seni üzmeye çalışmadım. Net olmayan şeylerin net olmasını istedim sadece.

Ayrıca @abcb, takım şartları belli, isteyen girer demişsin. Ama net değildiki. Girdikten sonra bazı şeyler netleşti ki bunu ırmak ve onur dünkü mesajlarında bazı şeyleri düşünmediklerini söylediler.

Bir şeyleri tartışmak, netleştirmek insanları neden üzer anlamadım.

Edit: Bazı şeyler şans işi değildir. Bu forumdaki herkes kimin ne kadar ref bulabileceğini net bilir.

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 09:10:38
Neyse bu bölüm bizi aşıcak gibi ciddi meseleler konuşulacak  gibi artık dağılın geyikseverler :P :))

cık, olmaz.....

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 09:12:09
@ptconur,
açıklamaların için teşekkür ederim.
Üzülecek bir durum yok. Söylediklerimle seni üzmeye çalışmadım. Net olmayan şeylerin net olmasını istedim sadece.

Ayrıca @abcb, takım şartları belli, isteyen girer demişsin. Ama net değildiki. Girdikten sonra bazı şeyler netleşti ki bunu ırmak ve onur dünkü mesajlarında bazı şeyleri düşünmediklerini söylediler.

Bir şeyleri tartışmak, netleştirmek insanları neden üzer anlamadım.

ırmak ile sadece standart üyenin alt üyesi olarak premium denk gelirse meselesini konuşmamıştık. o da şimdi netleşti sanırım. dediğim gibi grubu yeni kuruyoruz ve ilk üyeler bizleriz ems de henüz kimseye cevap vermedim ve sizlerin de isimlerini ekledikten sonra ilgini daha da artacağını düşünüyorum. (kimseye de ref garantisi vermeden)

bu tür oluşumlarda mutlaka aksaklıklar veya bizim yanlış düşündüğümüz şeyler olacaktır. yanlış olanları da konuşarak burda kesin sonuca varabiliriz. beni üzen sadece benim fazla kazanacağımı düşünmeniz tartışmak ve netleştirmek tabi ki de üzmüyor

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 09:12:09
Edit: Bazı şeyler şans işi değildir. Bu forumdaki herkes kimin ne kadar ref bulabileceğini net bilir.

evet bunu bilir ama o reflerin ne kadar aktif olacağını veya premium alıp almayacağını kimse bilemez

örnek vereyim buxpays.me de 82 tane refim var ama hala 3 dolara ulaşamadım

ýrmakk

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 06:54:15
@fkork sizin için 4. seviye ama benim için 1. seviye.
Sadece kendinizi düşünmeyin :D

Ben de premium alacağım. Açıkçası yazılanlardan sonra takıma dahil olmuş olmamın pek bir getirisi olmadığını gördüm.
Ama Onur, moonisblack gibi Irmak da benim gibi reklamcı reflere sahip oldular.
Bundan sonra takıma kimse katılmazsa ne olacak kalacağız öyle ortada :D
Benim için önemli değil. Refler ediniriz bi şekilde. Ama sizi tebrik etmek lazım, helal olsun..

Birisi upgrade yaptığında sizden komisyon isteyecek siz onun upline'ını bulacaksınız felan.
Bence orjinalinde böyle değildir. Yoksa dediğim gibi bir getirisi yokki.
Takıma katılırken sunduğunuz şartlar belli.
Her takıma katılan kişi uygun bir kişiye ref yapılır.
Upg yaparsa komisyonu ödenir. Upline'ın kimse o ödesin mantığı saçma. Siz zaten 4 seviyeye kadar birçok komisyon alacaksınız.
Yani benim veya moonisblack'in takım dışı birçok refi yarın birgün upg alacak. Yani şu anki sistemin size sayısız avantajı varken bizim gibi takım üyelerine takımdan pek bir getirisi yok.
Bu sözler açıkçası beni üzdü. Onur'unda daha önce dediği gibi refimden premium olana 2$ iade diye de havuz yapılabilirdi ama buradaki maksat sadece ben kazanayım değilki. Birlikte kazanalım mantığı var. Bekli konuda eksik/havada kalan şeyler var ama çözülmeyecek bir şey yok konuşarak halledebiliriz.

Bekeli hocam UPLİNE kimse o ödesin mantığı saçma diyorsunuz ama Upline karşılamazsa Hep onur karşılarsa bu ona haksızlık olmazmıydı? ben anlamadım bu kısım neden saçma ayrıca her UPLİNE sadece 1. seviye UPGRADE yapan refinize tamamını iade edecek. 2. 3. ve 4. seviye ye sizlerde yarısını iade edeceksiniz Onur ve benim gibi. Sizinde 2.3.4. seviye reflerinizi takıma dahil olanlarla doldurmaya çalışacağız ve sizin 2.3.4 seviye arkdaşlarında altına ref kaydedeceğiz. biz sadece kendimizin reflerini dolduracağız demiyoruz ki inşallah bol katılım olur. ve amacımıza ulaşırız.
Bizde takım konusundaki bilgi/gereksinim eksikliklerimizi tamamlarız.
Eğer takıma girdiğiniz için pişmansanız yada benim refim olmaktan pişmansanız  yada başka biryerde daha kazançlı olacağınızı düşünüyorsanız admine ticket atıp taşımasını rica edebiliriz. Yani nasıl olmasını istiyorsanız öyle olmasını istiyorum yanlış anlaşılmasın.  :'(

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 09:19:06
örnek vereyim buxpays.me de 82 tane refim var ama hala 3 dolara ulaşamadım

Kişisel ve sitesel bazda örnek verecek olursak çok farklı sonuçlar doğar Onur.
Buxpays.me'nin günlük kazancını benden daha iyi biliyorsun.
Ben de şimdi The-bux'tan, ProBux'tan veya başka sitelerden mi örnek vereyim yani.

Neyse dediğim gibi mesele netleştiyse benim açımdan sorun yok.
İnsanları bilgilendirdiğiniz sürece takım bir şekilde işler.

Alıntı yapılan: ırmakk - 20 Haziran 2013, 09:19:59
Bu sözler açıkçası beni üzdü. Onur'unda daha önce dediği gibi refimden premium olana 2$ iade diye de havuz yapılabilirdi ama buradaki maksat sadece ben kazanayım değilki. Birlikte kazanalım mantığı var. Bekli konuda eksik/havada kalan şeyler var ama çözülmeyecek bir şey yok konuşarak halledebiliriz.

Bekeli hocam UPLİNE kimse o ödesin mantığı saçma diyorsunuz ama Upline karşılamazsa Hep onur karşılarsa bu ona haksızlık olmazmıydı? ben anlamadım bu kısım neden saçma ayrıca her UPLİNE sadece 1. seviye UPGRADE yapan refinize tamamını iade edecek. 2. 3. ve 4. seviye ye sizlerde yarısını iade edeceksiniz Onur ve benim gibi. Sizinde 2.3.4. seviye reflerinizi takıma dahil olanlarla doldurmaya çalışacağız ve sizin 2.3.4 seviye arkdaşlarında altına ref kaydedeceğiz. biz sadece kendimizin reflerini dolduracağız demiyoruz ki inşallah bol katılım olur. ve amacımıza ulaşırız.
Bizde takım konusundaki bilgi/gereksinim eksikliklerimizi tamamlarız.
Eğer takıma girdiğiniz için pişmansanız yada benim refim olmaktan pişmansanız  yada başka biryerde daha kazançlı olacağınızı düşünüyorsanız admine ticket atıp taşımasını rica edebiliriz. Yani nasıl olmasını istiyorsanız öyle olmasını istiyorum yanlış anlaşılmasın.  :'(

O sözler sizi kırmasın @Irmakk.
Halen anlamakta zorlanıyorum. Bir şeyleri net ifade edebilmek adına uç örnekler vermek zorundaydım.
Az önce Onur ems'deki arkadaşın 3.5 dolarını karşıladığını söyledi. Niye karşılıyor. Matrix'in tepesinde olmasından ötürü bir sürü takım harici ek kazancı oluyor da ondan.

Her neyse. Takım halinde üzerime gelmeyin artık :D
Ben upline felan değiştireceğimi söylemedimki. Nedir bu alınganlık. 

hakanatik01

Konuşmayam dedikçe üstüme geliyonuz;

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 06:54:15
Hakan banane ne haliniz varsa görün der.
benide üzdü ben böyle biri değilim yahu :P polimik Enderege hocada geçen refliğime laf attı zaten ondan sonra neden ptc ile ilgilenmiyonuz soğuttunuz beni :P

fkork

Bence aradaki sıkıntıları efsane geyik hakacu halleder...:D

hakanatik01

teveccühün :P efsane oldukmu yahu :P :))
bana devretsinler takımı 2 dakikamı almaz ne sorun kalır ne takım ortada...

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 09:29:13

bana devretsinler takımı 2 dakikamı almaz ne sorun kalır ne takım ortada...

aha işte bu yüzden devretmiyorlar sana....