PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 10:48:33
bence direkt kaldırın standart üye için  takımı gelen bizim gibi şartsız şurtsuz isterse gelsin  zaten stanrdart refi  sizler reklamdan bulacaksınız buradan premum düşünen arkadaşlar takıma gelir gelende zaten yatırım yapacaktır ref için ee oda zaten gelen refi bilemeycek ne sorun kalıcak ne bişi :P

şu ana kadar takıma dahil olan standart üyelerin hakkı saklı tutularak standart üyelik kaldırılmıştır arkadaşlar

Hala kimse ems deki kullanıcı adını göndermedi öm yolu ile (abcb modum haricinde )

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 10:48:48
Sonuç olarak:

Bu kısımda hemfikir miyiz?
Sadece iki premium için takıma komisyon öderim. Standart üye felan da vermeyin. Standartları standartlara verin.
Bize iki tane premium verin yeter.

sıkıntı yok rahat olun

sadece iki tane level 1 premium üyenizin komisyonunu ödeyeceksiniz

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 10:51:56
sıkıntı yok rahat olun

sadece iki tane level 1 premium üyenizin komisyonunu ödeyeceksiniz

Ok. Hayırlı olsun o zaman.
Detayları netleştirme sürecinde rahatsızlık verdiysem affola ;) Yapım gereği net olmayan hiçbir projeye girişmem, girişemem..
Ama sizler de bana biraz haksızlık ettiniz.

Özellikle @abcb :) Neymiş de kurallar belliymiş de isteyen girermiş de istemeyen girmezmiş.  :P
Ben takıma dahil olduğumda daha bu konu ortalıkta yoktu be. Nerden bileyim bu kadar muallakta şeylerin olacağını  (d) (kk)

hakanatik01

bekelide bana haksızlık etti... nemişmiş "ne haliniz varsa görünmüş"

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 10:57:00
bekelide bana haksızlık etti...

Hakan sen hala gidip uyumadın mı  (d)

hakanatik01

Haydar'ı bekliyom :P :)) ya bu arada ems kullancı adı falan nedir yahu ben takımda falan değilim ırmakk'a destek için üye oldum desem benlik birşey kalırmı ortada ? ne haliniz varsa görün deyip bir daha yorumda bulunmak istemiyom  :)) :D:D

bekeli

Ems'de ben de üye değilim :S

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 10:59:28
Haydar'ı bekliyom :P :)) ya bu arada ems kullancı adı falan nedir yahu ben takımda falan değilim ırmakk'a destek için üye oldum desem benlik birşey kalırmı ortada ? ne haliniz varsa görün deyip bir daha yorumda bulunmak istemiyom  :)) :D:D

hocam ems deki konuyu canlandırmamız lazım. bu forumda anca 3-4 kişi daha üye olur ve takım tıkanır. o yüzden kullanıcı adınızı ems de duyurucam ki orda konu aktif olsun

arshi

Bitti mi geyiğiniz hanımlar beyler, hayır ona göre sitenin görüp görebileceği en nadide ikinci teklifi vereceğim de.. tolungaçhan'a nazire edercesine :P

hakanatik01

Arshi,Seni kilitlemedi mi modlar yahu kilit demiştim :P

Yaz benden bir isim kim nerden bilicek ki ptconur hocam hakacu diyeyim :)

edit:he bu arada  sitenin ref geliri iyiyse biriniz konu açın bari sitelerde reklamla ref aramanın yanında , ref konusuna kzandırdığınızın %40-%50'sini veriyorum felan diye işte bizim gibi gariban standartları da kapı dışarı etmeyin yazıktır günahtır ule :P takımda olmasınlar ama refiniz olsunlar :P onlar takımdan ayrı kendi uplınayla halletsin ne halledicekse :P