PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

ýrmakk

Alıntı yapılan: djsugar - 20 Haziran 2013, 12:27:04
ben ve benden sonrakiler dış kapı oldu :D
Destek olduğunuz için teşekkürler Djsugar. Bu dış kapı muhabbeti iyi olmadı :(  Daha uygun bişi desek iyi olacak :) Kimseyi kapı dışıarı etmiyoruz kapımız açık. Kamsam dışı diyelim.

fkork

standart refleri benim altımda toplayalım, ben onlara iyi bakarım :) hatta takım ruhumuz olur, isim de hazır:

standart forever  8)

fkork

Alıntı yapılan: ırmakk - 20 Haziran 2013, 12:30:03
Destek olduğunuz için teşekkürler Djsugar. Bu dış kapı muhabbeti iyi olmadı :(  Daha uygun bişi desek iyi olacak :) Kimseyi kapı dışıarı etmiyoruz kapımız açık. Kamsam dışı diyelim.

siz öyle zannedin, elisamccline ve enderege gelir gelmez refim olacaklar, sonra üçümüz bir olup sizi kapsam dışı bırakacaz..:D
standart forever  8)

abcb

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 10:54:50
Özellikle @abcb :) Neymiş de kurallar belliymiş de isteyen girermiş de istemeyen girmezmiş.  :P
Ben takıma dahil olduğumda daha bu konu ortalıkta yoktu be. Nerden bileyim bu kadar muallakta şeylerin olacağını  (d) (kk)

Yalanmı  ??? İsteyen girer istemeyen girmez yahu  :g
Bizde kırıldık  (kk) :'( Bak bizde de var bundan >>>>  (kk)  :g Hadi birleştir o kalbi birleştirebiliyosan  :g Direk şunu yapmayalım lütfen >>>>  (k)  :D

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 06:54:15
Diğer takım üyelerinin yorumlarını da merak ediyorum diyeceğim ama hepsi ayrı bi alem zaten.

fkork

abc*, gel bizim takıma alalım seni... **standart forever** 8)

abcb

Kalbim kırık, ah Bekeli  :g düzelmeden gelmem biryerlere  :g

abc*  :D

bekeli

Alıntı yapılan: abcb - 20 Haziran 2013, 14:23:05

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 10:54:50
Detayları netleştirme sürecinde rahatsızlık verdiysem affola ;)

demişim. Mesajın sadece bir kısmını görmeyelim lütfen.
(a) (k)

hakanatik01

Abcb,fkork,Djsugar standart üyelikleriniz hayırlı ossun :P :))

@fkork çifte standart espriside çok güzel :y :y :) çok ezidler bizi sırf bu yüzden premium alabilirim affola :P :)

fkork

Alıntı yapılan: abcb - 20 Haziran 2013, 14:23:05

bizim takımda  (kk)  (red) out,  (k)  (ok) in......  herkesin "def ol" dediği yerde biz "ref ol" deriz, :P edebiyatı bile bilene bırakmayız.....

**standart forever** 8)