PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: fkork - 20 Haziran 2013, 14:28:53
bizim takımda  (kk)  (red) out,  (k)  (ok) in......  herkesin "def ol" dediği yerde biz "ref ol" deriz, :P edebiyatı bile bilene bırakmayız.....

**standart forever** 8)
ooooo başlamış geyik muhabbeti nerden kapsam dışı dediydim bırakaydım kalalardı kapı dışında :))  kim aldı bu geyikseverleri içeri yaa talan etmişler yaa :D

djsugar

standardlarımı eziyorsunuz bu hale getiririz sizi

ýrmakk

Alıntı yapılan: djsugar - 20 Haziran 2013, 15:16:23
standardlarımı eziyorsunuz bu hale getiririz sizi
ezmek demeyelimde :))

tolgacan86

Ben şimdi anlamadım ne oluyor biri en baştan hepsini anlatabilir mi? :g :P

Bende premium olucam, premium üyelerden birinin altına verin :P Ama birkaç gün müsade istiyorum hem üye olmak için hem premium almak için hem reklam yapmak için :P

ýrmakk

Alıntı yapılan: Tolga Can - 20 Haziran 2013, 17:37:37

Bende premium olucam, premium üyelerden birinin altına verin :P Ama birkaç gün müsade istiyorum hem üye olmak için hem premium almak için hem reklam yapmak için :P
Hoşgeldiniz Tolga hocam. Anlatması şimdi çok uzun sürecek :D Nerden başlasam bilemedim.
Madem Upgrade düşünüyorsunuz sizi bekeli hocamın altına kaydedelim. Siz ne zaman uygun olursanız o zaman Upgrade yaparsınız.   http://www.ptcsolution.com/?ref=bekeli   Takıma katıldığınız için  çok teşekkür ederiz.

Edit: Bekeli hocam size öyle bir üye veriyorum kiiii anladınız siz onu :)

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 20 Haziran 2013, 17:37:37

Tolga zar zor netleştirebildik. Ama şu anki hali ile basit.
Premium üye olarak gelirseniz upline'ınızdan 2 dolar bonus alacaksınız ve sana 2 adet premium üye bulunacak.
O 2 adet premium üyenin de upgrade bonusunu sen onlara ödüyeceksin. Son hali bu. Premiumlara standart üye verilmesi olayı kaldırıldı. Böylece vırt zırt standart üye kazanç komisyonu ödeme durumu ortadan kalkmış oldu.

Alttaki premiumlara premium üye eklenirse sana 1 dolar gelecek. Bunlar karın olmuş olacak.
2 adet premium bonusu verip takıma dahil olmuş oluyorsun. İnş. takım büyüyerek devam edecek.

Alıntı yapılan: ırmakk - 20 Haziran 2013, 20:21:49
Edit: Bekeli hocam size öyle bir üye veriyorum kiiii anladınız siz onu :)

Teşekkürler Irmak ;)
Ama böyle olması daha mantıklı. Onura eklense sadece ona komisyon gelir o da bonus ödemesine gider.
Size eklense sadece Onur'a 1 dolar katkısı olurdu. Bana eklenirse hem sana hem Onur'a katkısı olmuş olacak ;)
Tekrar teşekkürler..

Ayrıca Tolga, hemen üye ol ve upgrade yap  (d) (d)
Ne öyle birkaç gün izin felan. Takıma katılmanın bir sorumluluğu var.
Sen upg yapmadan sana premium üye ekleyemeyiz. Eklersek bir işe yaramaz..

ýrmakk

Teşekkürler. Çok güzel özetlemişsiniz Bekeli dilinize sağlık umarım takıma katılım iyi olur ve hep birlikte kazanırız.
Takımda 1.seviye UPGRADE gelirinizi iade ediyoruz 2.3.4. seviye gelirleri bizlere kalıyor.
İleride bu site NEOBUX ve PROBUX gibi reklam verilecek iyi bir site haline geldiğinde siteye Add Funds yapılan her tutardan kazanç sağlamış oluruz. Umarım o seviyeleri de görürüz 

fkork

la arkadaş bi ref vermediniz gitti.. ben dediydim çifte standart diye...
Tolga, sen gel benim refim ol, komisyonun iki katını verece..:D

ýrmakk

Alıntı yapılan: fkork - 20 Haziran 2013, 21:52:28
la arkadaş bi ref vermediniz gitti.. ben dediydim çifte standart diye...
Tolga, sen gel benim refim ol, komisyonun iki katını verece..:D
Nasıl ref vermedik hocam yaa İllisionist ve Djsugar sizin refiniz. Daha kimseye 2 tane ref vermedik size 2tane verdik gözünüzü seveyim etmeyin :)

fkork

ikisi de benim ref değil... güya ilk başvuranlardan biri bendim... :( bekeliden sonra bana ref gelecekti..::(