PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 24 Ağustos 2013, 22:54:42
bi taktiği falan var mı bunun?

valla rastgele tıklıyorum

fkork

hakanatik01

tüf bunu söylemeycektin gitti paralar :P başka forumlarda clixsense grid tıklama taktiklerini satıyorlar halbuki :P :))

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ağustos 2013, 23:08:59
tüf bunu söylemeycektin gitti paralar :P başka forumlarda clixsense grid tıklama taktiklerini satıyorlar halbuki :P :))

geçenlerde ben çözmüştüm sistemi.... tam 4. çıkacaktı araya girip motivasyonumu bozdun  (d), o gün bu gündür admine çalışıyoruz....

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ağustos 2013, 23:08:59

Hadi ya gerçekten satıyorlar mı
Ya da böyle bir taktik var mı ve tutuyor mu

hakanatik01

Almadım bilmiyom ama adamlar öyle bir yazıyor ki 2 güne 1 5$ alıyorum vs. diyerek alan oluyormu bilmiyom :P kimisi şansa inanmıyor demekki  :g

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ağustos 2013, 23:32:53
Almadım bilmiyom ama adamlar öyle bir yazıyor ki 2 güne 1 5$ alıyorum vs. diyerek alan oluyormu bilmiyom :P kimisi şansa inanmıyor demekki  :g

tamam işte, adam işini şansa bırakmayıp taktik satarak yolunu bulmaya çalışıyor :D

arshi

Araştırdım, 2 günde 1 5$ alan kimse gözükmüyor listede :P
2 günde 1 0.10 alanlar var ama ve isteyene taktiği satabilirim :D

hakanatik01

Clixsense içindi o beya :P bu sitenin anahtarı bende :P 2güne bir 0,1 +10günde 1'de 5$ garanti! Evet yanlış duymadınız,yapmanız gereken de çok basit "Gridden kazanmanın 100 yolu" isimli kitabımı almak...fiyatıda gelirkapisi na özel sadece 10avro :P ,madem bu kadar kazanıyorsun neden ucuz diyeceksiniz  ,eeee sonuçta para  benden çıkmıyor site adminler düşünecek bunu :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptconur - 24 Ağustos 2013, 21:19:15
grid oynuyorum kazanıyorum :)

maaşallah demeden geçmeyin nazar değmesin :)

Maaşallah, maaşallah :)
O ne yaa, toplam 15$ mı kazandın ? :D
Hiç refle alan uğraşma yahu, reklam parana yazık. :D çekirdeksiz üzümmmüş :D