PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ağustos 2013, 23:32:53
Almadım bilmiyom ama adamlar öyle bir yazıyor ki 2 güne 1 5$ alıyorum vs. diyerek alan oluyormu bilmiyom :P kimisi şansa inanmıyor demekki  :g

2 günde bir, bir keriz bulup csense gridden bu şekilde kazanıyorum demek istemiş olabilirler mi acaba :D
Sonuçta csense grid sayesinde kazanmış oluyor parayı :P Yemin etse başı ağrımaz :D

hakanatik01

bu sitede gün içinde baya bir rekalm gelmeye başladı ne zaman girsem denk geliyorum probux gibi oldu :)
+1   0,001  Need to get more referrals?
+1   0,001  EveBux Just Launch Instant Payment Paypal And Payza

ikose

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.500!  (p)

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.100  (p)

bekeli

abcb

ýrmakk

Arkadaşlar merhaba ben geldimm... Bir müddettir yoktum. öncesinde izindeydim daha sonra rahatsızlandım biraz raporluydum. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor. Umarım herkes için herşey yolundadır.
PTCsolution'a bir kaç kazanç yöntemi daha eklenmiş TASK felan güzel :) herkese bol kazançlar.

ikose

Hoşgeldin Irmaakkkkk  (p)
Rahatsızlığına üzüldüm, çok çok geçmiş olsun  ;)
seni aramızda tekrar görmek güzel , bende dün seni düşünmüştüm, nerelerde diye  :-[

ýrmakk

Teşekkür ederim modum şuan iyiyim çok şükür bişeyim yok. Tarafınızdan hatırlanmak da güzel :) demek ki yokluğum belli oluyor  ;)

abcb

Geçmiş olsun Irmak, hoşgeldin  :)
Her bu konuyu açtığımda aklıma sen gelirsin  O:-)

hakanatik01

geçmiş olsun uplineım;
bende kendimi uplını tarafından terkedilmiş standart ama gururlu genç gibi hissediyordum :P