Ojooo Üyelik Yükseltme Kampanyası

Başlatan bekeli, 20 Haziran 2013, 11:55:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

premium düşündüm biran :P :)) :D gelicemde vakit ve site sayım azalmalı sen yıllık üyelik aldıysan bitmeden gelirim :P

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Haziran 2013, 16:57:54
premium düşündüm biran :P :)) :D gelicemde vakit ve site sayım azalmalı sen yıllık üyelik aldıysan bitmeden gelirim :P

06/26/2013 at 4:00 pm
You have received a new direct referral!
His/her username is hakacu.

Thanks hakacu ;)
Premium düşünebilirsin. Clixsense gibi düşün. Kendi tıklarınla yatırımından fazlasını çıkartıyorsun.
Dur bi dakika üye olduğun için hemen admine CF eklemesi için baskı ticket ı atayım :P

hakanatik01

Ne ispiyoncu biri çıktın arkadaş sen beya :D ben diyom ref olmuyom artık sen bangır bangır bağırıyon burda 2.darbe 1.clixsense 2.bu konu :P :))
şaka bir yana yazmamışım 1 gün tıklar bırakırım :) :P sonra tıklmaıyor demeyin maksat premium değilsen ref sayını doldurmak,clixsense intikamı  :P :))

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Haziran 2013, 18:59:00
Ne ispiyoncu biri çıktın arkadaş sen beya :D ben diyom ref olmuyom artık sen bangır bangır bağırıyon burda 2.darbe 1.clixsense 2.bu konu :P :))
şaka bir yana yazmamışım 1 gün tıklar bırakırım :) :P sonra tıklmaıyor demeyin maksat premium değilsen ref sayını doldurmak,clixsense intikamı  :P :))

Premium olmasam böyle bir konu açar mıyım.
İstediğin kadar üye olabilirsin yani.
İstediğin kadar fake hesap açabilirsin :P
Unlimited direct referral hakkım var :P

Edit: CF için attığım ticket a adminden cevap gelmiş.
Yakın gelecekte düşünüyorum demiş.
İnş. en kısa zamanda eklenir.

hakanatik01

fkork

kampanyaya katılmak isterdim ama durum malum;

**standart forever**8)

sicher

standart üyelerin tık kazancı nedir iyyse hemen üye olalım :)

bekeli

Alıntı yapılan: fkork - 26 Haziran 2013, 23:32:11
kampanyaya katılmak isterdim ama durum malum;

**standart forever**8)

Standart olarak da üye olabilirsin. Site ödeme yapacaktır.
Alıntı yapılan: sicher - 27 Haziran 2013, 19:52:13
standart üyelerin tık kazancı nedir iyyse hemen üye olalım :)
Bu soruya standart arkadaşlar daha iyi cevap verir. Ama hatırladığım kadarıyla 0.03$ civarında olması lazım..

sicher

ballondor

bekeli kampanya ya devam ediyormusun? :) ve sitenin gidişatı nasıl bende üye olmayı düşünüyorum buraya