Neobux'un reklam yapılmasına izin vermediği siteler..

Başlatan bekeli, 21 Haziran 2013, 15:18:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Neobux'ta blog reklamı vermek için 40 dereden su getirmekten bıktım artık.
Her seferinde reklamı kabul etmiyorlar. Ticket atıyorum, cevap: Blogunuzda kara listeye aldığımı siteler var diyor.

Hangileri söyleyin dediğimde söylemiyorlar.
Blogdan önce clickbank linklerini kaldırdım yine kabul etmediler.
Sonra Probux mu problem dedim evet dediler. Probux'un reklamına izin vermiyor.   (d)

Buna ek olarak yakınlarda ojooo için reklam vermek istedim. Onu da kabul etmedi.  (d)
Artık Ojooo'yu kabul ediyor ;)

Bu listeyi reklam verenler olarak güncelleyelim lütfen.

Neobux'un reklam için kabul etmediği siteler:

• ProBux
  • FuseBux

Çok daha fazla vardır. Ama güncel sitelerden çıktıkça burada paylaşalım.

İstenmeyen sitelerin olduğu bir blog sayfası reklamı vermek istiyorsanız önce bloga 2-3 tane kabul ettiği siteleri ekleyin ve Neobux'a ekleyin. Kabul edilecektir. Reklamı başlattığınızda sayfanızı güncelleyerek istediğiniz siteleri ekleyebilirsiniz. Reklamını yapacağım sayfayı hazırlıyorum başka bir yerde. Yayına başladığı anda reklamda dönecek sayfaya kopyala yapıştır yapıyorum ;)

bekeli

Alıntı yapılan: djsugar - 21 Haziran 2013, 15:24:52
http://goo.gl/  den kısaltıp denedin mi.

Denemedim.. Ama en sonuncu ticket'ta itiraf ettiler ve Probux'u kabul etmediklerini söylediler.
Şu anki aktif reklamlarda niye Probux reklamı var dedim.
Onları kabul ettiğimizde yoktu sonradan eklemişler dediler :D

Edit: Ojooo için linki direkt kabul etmeme durumu yok. Review'a alıyorlar sonra kabul etmiyorlar. Yani linki kısaltsan da review de görecekler hangi site olduğunu..

djsugar

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Haziran 2013, 15:37:17
Denemedim.. Ama en sonuncu ticket'ta itiraf ettiler ve Probux'u kabul etmediklerini söylediler.
Şu anki aktif reklamlarda niye Probux reklamı var dedim.
Onları kabul ettiğimizde yoktu sonradan eklemişler dediler :D
sende öle yap işte adamlar garip reklamları kabul ettikten sonra bakmıyorlar nasıl olsa :D

bekeli

Alıntı yapılan: djsugar - 21 Haziran 2013, 15:39:34
sende öle yap işte adamlar garip reklamları kabul ettikten sonra bakmıyorlar nasıl olsa :D

Evet blogu temizleyip sonra güncelleyebilirim. Ama başka hangi siteleri kabul etmediklerini de bilmem lazım. Şimdilik bu ikisi.

djsugar

yeni açılan 4 5 siteyi koy sonra kabul edilince komple eski siteleri ekle :D

bekeli

Alıntı yapılan: djsugar - 21 Haziran 2013, 15:42:35
yeni açılan 4 5 siteyi koy sonra kabul edilince komple eski siteleri ekle :D

Ojooo da yeni açılmış sayılır..

Ya zaten nasıl bir mantıktır anlamıyorum.
İnsan niye reklam istemez. Resmen rakip gördükleri siteleri engellemeye çalışıyorlar..

GameHunter

Çok saçma NeoBux'un bu tip korkulara kapılması yersiz.

Hem insanlar sadece NeoBux üzerinden mi Probux'u keşfediyor PTC işiyle ilgilenen kişiler sadece NeoBux kullanmıyor, başka yerden yine görür.

Reklam vereni reddetmek kârı reddetmek demek. Probux ile kişisel bir husumeti var heralde Fernando'nun :)

arshi

Fernando paşam probux'un önüne geçilemez yükselişini (?) kıskanıyor ve onun next neobux olmasından <a href="http://k1306.hizliresim.com/1b/p/pfkkp.jpg">korkuyor</a> da ondan. Bide globalbux'tan korkuyormuş, server sorunlarını bi halletse anamızı ağlatacak deyü hayıflanıyordu geçen (d)

ElisaMcCline

Bekeli,

Genelde adminleriyle sorun yaşadığı siteler oluyor bu reddedilen siteler.
İşin geyiği olarak biz de zamanında rakip vs muhabbeti yaptık ama işin aslı sorunlarının olması.
Neobux' ın desteklediği PTC siteleri de oldu bir süre önce, bir kısmınız hatırlar. hatta kendi siteleri mi diye çok hurafeler dolaştı.

Bu adminlerin tamamı bir şekilde PTC tayfası olarak başlıyorlar sonuçta bu işe. Zamanla biraz kuyruğu dikilen herkesin ağızına dolanıyor neobux.
Bununla prim yapmaya çalışanlar da var, gerçekten neobux' ı beğenmeyenler de.
sonuç olarak bu adamlar bir gün PTC sitesi açtığında da yaşanan durum bu oluyor.
Madem ki benim varlığımı onaylamıyorsun, o zaman ben olmadan başının çaresine bak diyor net bir şekilde Fernando.

Adminlerin bir kısmı bunu itiraf eder (en azından belirli bir gruba), bir kısmı bu bilgiyi saklarlar ama genel olarak şu ana kadar gördüklerimin hepsi bu durumdaydı.
Reklamı dönen onlarca benzer kriterdeki siteden sadece çok küçük bir kısmının bu durumda olması da konuya daha çok açıklık getiriyordur diye düşünüyorum.
Aksi olsa bu kadar süre ayakta kalan ve çok kişinin umudunu hala besleyen the-bux da bu konuda yasaklı olmalıydı, uzun süre giden bir sürü PTC sitesi de.
Ayrıca henüz yeni açılmışken vardı zaten probux sorunu. daha önce de forumda paylaştık. Ve genelde de bu yasaklar siteler yeni açılduığından itibaren oluyor.
Böyle bir bilgiyi bu kadar önce biliebiliyor olsalar, rakip olabilecekleri baştan tahmin edebilseler ben olsam hem izin verir hem de üstüne bir de siteye yatırım yaparım :D