Neobux'un reklam yapılmasına izin vermediği siteler..

Başlatan bekeli, 21 Haziran 2013, 15:18:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ojoo yu listeden çıkarttım. Çatır çatır reklam dönüyor neoda.

Noulinx ve Clickerjet, kalmış listede, onları da temizledim.

bekeli

Blog reklamı veriyoruz (Artık çok nadir reklam versem de). Ve en azından kesin kabul ettiği siteleri biliyoruz.
Onlar ile blogu kabul ettirip diğerlerini eklediğimizden yeni kabul etmediği siteler hangileri açıkçası bilmiyorum.
Ojooo kısa süreli kara listeye tekrar dahil edilmişti. Ancak Elisa hocanın da dediği gibi uzun zamandır reklamı dönüyor.
Konunun güncel kalabilmesi için sizlerin de kabul etmediği site olsursa belirtmesi gerek ;)

Coulers79

Bende kardeş Zapbux linkinide kabul etmemişti hırt Neo. :g

Alnyl

Aşağıda saydığım sitelerin herhangi birisinin reklamının yayınlanması yasak mı acaba Neo'da? Blog sayfamın reklamını vermek istiyorum, devamlı reddediliyor.

Paidverts
Clixsense
Clickrev
Trafficmonsoon
Neobux  (p)

Ya da acaba, sayfamı mı beğenmedi ki Neobux? Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş varsa memnun olurum.

bekeli

Alıntı yapılan: Alnyl - 26 Şubat 2015, 12:53:44
Aşağıda saydığım sitelerin herhangi birisinin reklamının yayınlanması yasak mı acaba Neo'da? Blog sayfamın reklamını vermek istiyorum, devamlı reddediliyor.

Paidverts
Clixsense
Clickrev
Trafficmonsoon
Neobux  (p)

Ya da acaba, sayfamı mı beğenmedi ki Neobux? Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş varsa memnun olurum.

Paidverts, Clixsense'te sorun yok diye biliyorum.
Traficmonsoon reklamı da gördüm birkaç kez.
Geriye Clikrev kalıyor.

Şöyle yapabilirsiniz.
Önce sitenizi yedekleyin.
Sonra problem olmadığından emin olduğunuz siteleri koyun sadece.
Kabul ettirin.
Kabul edildikten sonra reklamı vermeden tekrar eski haline getirin.
Bu şekilde problem olan sitelerin de reklamını vermiş olursunuz blogunuz sayesinde.

Bu arada çok fazla deneme yaptıysanız artık sitenizde problem olmasa da kabul etmeyebiliyorlar. Çünkü ardarda eklenmeye çalışılan sayfayı da kara listeye alabiliyorlar :)

Alnyl

Çok teşekkür ederim @bekeli üstadım. Önerinizi deneyeceğim.Sağolun.

mepay

Hazır böyle konuyu bulmuşum hemen ben de derdimi paylaşayım ve inşallah bir çözüm de buluruz.

Neobux'da reklam yapmak için emoneyspace'te hazırlamış olduğum sayfayı denediğimde reddedildi. Ardından Easyhits4u sitesinde hazırlamış olduğum splasher sayfasını denedim benzer içerikle onu da reddettiler.

Sizce nasıl onaylatabilirim. Sayfanın içinde kullandığım linklerin hepsini de trck.me sitesinden linkledim takibini yapabilmek için.
Ama trck.me sitesiyle ilgili bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Çünkü daha önce o linkle paylaşımda bulunmuştum ve kabul edilmişti.

Aslında aklıma bir fikir daha geldi ama ne kadar doğru bir davranış olur bilmiyorum. Sizin de yorumunuzu almak isterim;

Örneğin kullandığım bir tane takip sitesi var ve aynı zamanda rotator'lü link de oluşturabiliyorum. Neobux'a sunacağım rotatorlü linke normalde kabul edilebilecek bir sitenin linkini koysam ve neobux onayından sonra rotator linkinden onu silip paylaşmak istediğim linki koysam. Bu sizce olur mu? Yoksa farkedilme durumunda hesap askıya mı alınır? Çünkü benim paylaştığım sitelerle neobux'da reklam tıklarken bir çok sefer karşılaşıyorum. Demek ki yapanlar var :)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

bekeli

Alıntı yapılan: mepay - 15 Mart 2015, 21:52:32

Örneğin kullandığım bir tane takip sitesi var ve aynı zamanda rotator'lü link de oluşturabiliyorum. Neobux'a sunacağım rotatorlü linke normalde kabul edilebilecek bir sitenin linkini koysam ve neobux onayından sonra rotator linkinden onu silip paylaşmak istediğim linki koysam. Bu sizce olur mu? Yoksa farkedilme durumunda hesap askıya mı alınır? Çünkü benim paylaştığım sitelerle neobux'da reklam tıklarken bir çok sefer karşılaşıyorum. Demek ki yapanlar var :)

Olur. Biz de benzerini yapıyoruz.
Onların istemediği siteleri siteden kaldırıp onaylatıyoruz.
Onaylandıktan sonra reklamı başlatmadan önce istediğimiz linkleri tekrar ekliyoruz sitemize.

Reklamı başlattıktan sonra bir sıkıntı olmuyor. Hesabınız askıya felan alınmaz. Herkes böyle yapıyor zaten..

mepay

Alıntı yapılan: bekeli - 15 Mart 2015, 22:08:07
Olur. Biz de benzerini yapıyoruz.
Onların istemediği siteleri siteden kaldırıp onaylatıyoruz.
Onaylandıktan sonra reklamı başlatmadan önce istediğimiz linkleri tekrar ekliyoruz sitemize.

Reklamı başlattıktan sonra bir sıkıntı olmuyor. Hesabınız askıya felan alınmaz. Herkes böyle yapıyor zaten..

Peki dediğim yöntemi deniyorum. Rotator linkine önce farklı bir link koyup, onaylandıktan sonra da kendi paylaşmak istediğim sitenin linkini rotator'e ekliyorum. Eğer işe yararsa burada paylaşırım tekrar :)

Teşekkürler @bekeli

mepay

Evet arkadaşlar rotator yöntemini deneyerek ilk olarak clixsense sitesinin linkini koyduğum rotator'e, neobux onayından sonra bir çok sitenin reklamını yaptığım sayfamı ve bu aralar önem verdiğim buxvertise'i (düşük önemlilikte) linklerin arasına ekledim :)
Sorun çıkmayacak gibi gözüküyor. Sevdim ben bu olayı :)