Twickerz (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 25 Haziran 2013, 17:41:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

(scm)

hakanatik01

hobaaa konuyla ilgilenecek arkadaşımız gelmiş :) üye olucam en kısa zamanda :)

tolgacan86

Aslında çok önceden beri aklımdaydı benimde hep unutuyordum sormayı :) Konuyu görünce sormama gerek yok o zaman diyerek tanıtımı yaptım ;)

sicher

tanıtım hayırlı olsun tolga :)

bekeli

Hayırlı olsun Tolga tanıtımın ;)
Hakan site tanıtacak diye bir an heyecanlanmıştım diğer konuda yazdıklarını görünce :D

hakanatik01

kendimi geyik konusu yapmak istemedim bak bu konuda ne geyikler döner şimdi :P başıma iş alamam :))

GameHunter

Ya bu Twickerz çok eski site neden daha önce tanıtımı yapılmadı :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 25 Haziran 2013, 23:49:40
Ya bu Twickerz çok eski site neden daha önce tanıtımı yapılmadı :S

Vardı forumda, ama konu sahibi ilgilenmeyince aldık anahtarını :)

hakanatik01

Site çok değişti ve değişiklik hakkında hiçbir bilgi yok konuyu daha önce açan arkadaş tarafaından genel fikrim elisamccline hocaya da söyledim bunu ne derece sizlerde katılırsınız bilmem düşünecek oda :) ama konusuyla ilgilenmeyen bir kişinin konusu 15-20 gün sonra kaldırılmalı ve isteyen olursa o konuyu tekrardan açabilmelidir konuyla ilgilenmese bile foruma giriş yapmalı en azından yoksa konuyu açan açıp kaçıyor kaç aydır üyeyim bilmiyorum bu foruma bakamadım üşendim şimdi 6-7 ay desem daha önce twickerz konusunu açan arkadaşı 1 defa görmedim forumda zaten onun  refi olmazdım ve sizlerinde olmanızı istemezdim en güzeli bu tarz konuların forumdan kaldrılması bence :) sonuçta sitedeki değişkilerden bizleri haber etmesi gerek kişi konuyu açan kişidir bizler gelip yazmaaya başladık her konuda sitede şu oldu bu oldu günü gelicek benim refimmisin git kimin refiysen ona sor arkadaşım demeyelim diyerek konuyla ilgilenmeyecek kişilerin konu açması belli sürelerle kısıtlanmalı ;